Ütleme nii, et selle retsepti puhul on tegemist ühe väga mõnusa ja magusa mugavustoiduga. Need on ohtra täidisega sarvesaiakesed, mis valmivad hetkega. Täidiseks mandline martsipan, mis kohupiimakreemiga mõnusalt ühte sulab. Ja siis veel mandlilaastud ja hapukad marjad. Imeline!
Valmistamine on lihtne, aga kui Sulle tundud, et soovid vaadata ka videoõpetust nende saiakeste valmimisest, siis leiad selle minu instagramist SIIT!
3 croissant´i
50 g martsipanitükke
2-3 sl mandlilaaste
peotäis meelepäraseid marju
tuhksuhkrut (peale)
Täidis:
75 g toasooja toorjuustu
50 g kohupiimapastat
1 tl vanillisuhkrut
1-2 sl suhkrut
Tee croissant saiakestele pealt sisselõige ja venita natuke sõrmede abil sisselõiget avaramaks, et täidis ilusti sisse mahuks. Lisa esimesena saia sisse martsipaniviilud, seejärel mandlilaastud.
Sega täidisekomponendid omavahel ja lisa mandlilaastudele. Lisa peale marjad ja veel veidi mandlilaaste. Küpseta täidetud saiakesi ahjus 200 kraadi juures ca 7 minutit. Raputa peale tuhksuhkrut ja serveeri.



Kommentaare ei ole :
Postita kommentaar