12. november 2025

Kodune kapsa-hakkliha ahjuroog

See ahjuroog on tõesti nii kodune, soojendav ja nii maitsev. Sobib ideaalselt argipäeva lõuna- või õhtusöögiks. PS! Retsept ilmus selle aasta alguses ka minu köögirubriigis ajakirjas Naisteleht. 

Valmistamisaeg: 40 minutit
Kogus: neljale

500 g seguhakkliha
1 sibul
2 küüslauguküünt
1 tšillikaun
1 väike (värske)kapsapea
1 paprika
1 sl kuivatatud ürte (näiteks tüümian)
1 sl teriyaki kastet
1 purk purustatud tomateid
soola, pipart, suhkrut
100 g riivitud juustu

Pruunista hakkliha paksupõhjalises potis, maitsesta soola ja pipraga. Samal ajal tükelda kõik köögiviljad. Lisa potti potti sibul. Sega läbi ning lisa siis küüslauguküüned ja tšilli. Kui hakkliha roosakas värvus hakkab kaduma, siis lisa potti tükeldatud kapsas ja paprika. Sega juurde ürdid ja teriyaki. Kui köögiviljad hakkavad pehmenema, siis sega juurde purustatud tomatid. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga. Tõsta segu ahjuvormi, lisa peale juust ja küpseta vormi 190 kraadi juures 20-25 minutit.


Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails