Pean päris ausalt tunnistama, et pole pikka aega seesugust võileiba teinud. Seda suurem rõõm oli aga maitsemeeltel kogu selle kombo üle. Need kihilised pannil kuldseks praetud saiad maitsevad tõepoolest suurepäraselt, sest krõbeda ümbrise sees peitub ulmeliselt hea täidis. Seega, kui oled avokaadosõber ning rukola toob samuti suu naerule, siis kohe kindlasti pead neid võileibasid proovima. Muidugi on need parimad otse pannilt tulles, sest siis on sai mõnusalt võine ja krõbe!
Juustukastmena
 kasutasin Panzani nelja juustu kastet, mis loomulikult sobib kiirelt 
erinevate pastaroogade valmistamiseks. Sedasama juustukastet saad aga 
lisada kastmeks suvistele salatitele, vrapi valmistamisel täidisesse, 
valmistada ahjuroogasid või määrida maitseks ahjus küpsetatud 
kanakintsulihale. Võimalusi on rohkesti ning mina kasutasingi seda 
kastet just kihiliste võileibade valmistamisel! Toimis imehästi.
Kogus: 3
Valmistamisaeg: 10-15 minutit
Muu info: Võid saia asendada ka leivaga!
6 viilu (täistera) röstsaia
6 tl (kuhjaga) juustukastet (Panzani)
6 viilu juustu
1 avokaado
3-5 tl päikesekuivatatud tomateid (hakituna)
peotäis rukolalehti
toasooja võid
soola, pipart
Laota
 röstsaiad alusele ning määri viiludele juustukaste, selle peale tõsta 
juustuviilud. Kaabi avokaadost viljaliha välja ning purusta kahvliga, 
jaota segu saiaviiludele ning maitsesta kergelt soola ja pipraga. Tõsta 
saiadele päikesekuivatatud tomatid ning rukolalehed ning ühenda 2 
röstsaia omavahel, et saaksid 3 kihilist võileiba. 
Määri saiade 
pealmised osad võiga kokku ning aseta saiad pannile võine pool all. 
Küpsemise ajal määri ka ülemine pool võiga kokku. Prae saiasid seni, 
kuni need on alt kuldpruunid. Seejärel pööra ettevaatlikult saiad ümber 
ning küpseta ka teiselt poolt kuldseks. Enne serveerimist poolita saiad 
diagonaalselt ning serveeri koheselt.
Retsept valmis koostöös Panzaniga. 
 



 
 
Kommentaare ei ole :
Postita kommentaar