Kui Sa otsid üht väga lihtsat marinaadiretsepti, mis sobib suurepäraselt linnulihale, siis siin see nüüd on. Selle marinaadi valmistamisel ei saa ebaõnnestuda! Selle retsepti peaosalisteks on majonees ja pesto, mis kergele linnulihale väga lihtsasti maitseid jagavad. Hoia liha marinaadis vähemalt 3 tundi, et linnuliha jõuaks maitseid koguda. Kuid loomulikult võid kanaliha marinaadi pista juba eelmisel õhtul, et see siis üleöö veelgi korralikumalt maitsestuks.
Ma ise kasutan grillimiseks alati kanakintsuliha. Rinnafilee on minu jaoks kuidagi nii tuim ja ühenäoline. Kintsuliha on oluliselt mitmekülgsem, mahlasem ja ka lõpptulemusena parem. Muidugi võid kasutada marinaadis mistahes endale sobivat linnuliha.
Kui juba grillimiseks läheb
siis kindlasti eemalda üleliigne marinaad lihalt, eriti just
sibulaviilud, mis grillides võivad lihtsasti kõrbema minna!
Vaata kindlasti ka selle piruka valmistamivideot koos ühe mõnusa loosimängu soovitusega minu instagramist: vajuta siia!
Kogus:
4-6le
800g-1
kg kanakintsuliha
soola
Marinaad:
2
sl pestot
1 sibul, viilutatuna
1
sl magusat sinepit
3-4 sl majoneesi (Hellmann´s)
1 sl
laimist pressitud mahla
musta pipart
Sega omavahel marinaadikomponendid, lisa maitseks pisut musta pipart. Tõsta kintsulihatükid marinaadi ja sega korralikult, et liha saaks ilusti marinaadiseguga kokku. Tõsta liha külmkappi maitsestuma vähemalt kolmeks tunniks, veel parem on lasta sel maitsestuda üleöö. Pool tundi enne grillima asumist tõsta linnuliha toatemperatuurile.
Vahetult enne grillima asumist maitsesta liha kergelt soolaga. Eemalda lihalt üleliigne marinaad ja küpseta liha grillil mõlemalt poolt valmis.
Postitus valmis koostöös ettevõttega Hellmann´s.