Jah, ma tean, et mul on siin blogis üleval juba paar Eton Mess retsepti, aga tegemist on nii lihtsa ja hea magustoiduga, et ma arvan, et alati võib selliseid retsepte veel rohkem olla. Seekord on see kergelt õhetama paneva piparmündise maitsega, milles täienduseks veel tumeda šokolaaditükid.
Eton Mess on muidugi ehe suvise aja magustoit, sest valmistamiseks on vaja omajagu värskeid marju. Kuna hetkel on kohtumas maasika- ja vaarikahooaeg, siis kasutasin sedapuhku mõlemaid marju. Vaarikate äratuntav maitse ja maasikate mahlasus on nii mõnus kooslus!
(Retsept ilmus ka ajakirjas Naisteleht 23.07).
Valmistamisaeg: 20 minutit
Kogus: neljale-kuuele
4 dl vahukoort
1 tl vanillisuhkrut
100 g beseed
300 g värskeid maasikaid ja vaarikaid
50 g tumedat šokolaadi
väike peotäis piparmündilehti
Peale:
marju, šokolaadipuru
Vahusta koor vanillisuhkruga tugevaks vahuks. Purusta käte vahel besee, tükelda marjad, haki šokolaad ja piparmünt ning lisa need segades vahukoorele. Laota valminud segu pokaalidesse või ühele suurele alusele. Kaunista ja serveeri!
Kommentaare ei ole :
Postita kommentaar