13. juuni 2019

Kiire õhtusöök: punaroosad nuudlid kitsejuustuga

Hoiatan koheselt - need kellele peet ja kitsejuust ei meeldi, siis üsna tõenäoliselt ei ole teile meelepärane ka seesama toit. Kes nende kahe toorainega aga head sõbrad, siis on kohe kindlasti põhjust edasi lugeda!


Jagan ühte lihtsat retsepti, mille tulemusena valmivad punakas-roosad nuudlid. Sellise värvuse annab nuudlitele peedimahl, milles nuudleid keedetakse. Ja nii saabki toit värvikireva lõpptulemuse. Maitset lisab mahl nuudlitele samuti, seega ei ole vaja koheselt keemise ajal maitseained täiendavalt lisada. Esmalt jagab maitseid peedimahl ning alles pärast nuudlite valmimist on aeg maitseid täiendada. Kasutasin naturaalselt Biotta peedimahla, mis on tegelikult maitsev ka niisama joomiseks. Paar jääkuubikut klaasi, peedimahl seltsiks - oi-kui-hea. Muidugi ainult neile, kellele peedimahl meeltmööda on:) Tegelikult on ju peedil mitmeid kasulikke omadusi ning mahla joomine tuleb ainult kasuks;)


See nuudliroog on oma olemuselt lihtne - pisut maitseaineid ja kitsejuust, mis peediga alati imeliselt läbi saab. Lihtsuses peitub võlu! Soola asemel kasutasin maitsestamiseks Herbamare ürdisoola, mis koosneb 12 erinevast maheürdist ja köögiviljast. See sool on üleüldse suurepärane asendus tavasoolale ning seda saab kasutada mistahes toitude maitsestamisel. Kusjuures, Herbamare soolad ei sisalda kunstlikke lõhna-, maitse- ega säilitusaineid. Valikus on 3 maitsesoola: klassikaline, kerge tšilliga ning mädarõika ja paprikaga..... igaühele miskit!

PS! Minu retseptidega saad kursis olla ka minu instagrami-lehel!



Mitmele: kahele
Valmistamisaeg: 10 minutit

ca 4 dl Biotta peedimahla
ca 0,5 dl vett
100 g Ramen nuudleid
Herbamare ürdisoola
ca 50-75 g kitsejuustu
1 sl Kreeka pähkleid
oliiviõli, pipart, tüümiani

Pane mahl ja vesi potti ning kuumuta keemiseni. Lisa nuudlid (vedelik peab nuudleid kergelt katma) ning lase madalal kuumusel podiseda mõned minutid ehk kuni pehmenemiseni. Ramen nuudlid valmivad väga kiirelt, seega ole valvel!

Seejärel nõruta nuudlid ning maitsesta ürdisoolaga. Jaota nuudlid taldrikutele, lisa kitsejuust (võid need ka nuudlitesse segada), pähklid ning piserda peale oliiviõli. Raputa peale pipart ning lisa mõni oksake tüümiani. Voilaa!

 Postitus koostöös A.Vogeli Loodustoodetega.

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails