6. mai 2019

T1 Mall of Tallinn kutsub õhtusöögile ja kontserdile (auhinnamängust instagramis ka)

Mul on jagada Teiega üht põnevat infot! Nimelt avab T1 Mall of Tallinn üheks õhtuks Eesti suurima restorani. Mis? Kes? Kus? 

10. mail toimub T1 Mall of Tallinnas briti lauljatari Laura Mvula kontsert, mille eel pakuvad keskuse neljandal korrusel asuvad 9 restorani muusika- ja toidugurmaanidele põnevaid kolmekäigulisi õhtusööke. Seega on võimalus ühe õhtuga nautida samas kohas nii kontserti kui ka õhtusööki. Spetsiaalselt üheks õhtuks loodud pakkumist pakutakse kuni 800 huvilisele, mis muudab keskuse üheks õhtuks Eesti suurimaks restoraniks. Restoranidest osalevad: BabyBack, Chakra, Da Vinci, Fibo, Gan Bei, Olaf, Peak Café, Pelm ja Tokumaru. Erinevaid kööke tutvustavad toidukohad on mõelnud ka taimetoitlaste ja veganite peale, kel on võimalik õhtusöögipakkumistest endale sobivad maitseelamused valida.  Kõlab hästi, eks! 



Koostöös T1 Mall of Tallinnaga avanes mul võimalus proovida viie toidukoha kolmekäigulisi menüüsid, mis 10.mail ka kõikidele kontserdikülastajatele pakutakse. Leppisime kokku, et külastatud toidukohtadest valin välja kõige lemmikuma menüü ning see saab olema auhinnaks minu jälgijatele. Kõigest aga järgemööda. Varasemalt on jäänud selle keskuse toidukohtadest minu tee peale ette Tokumaru, mis asub keskuse südames. Kui ma eelnevalt pakutavaid menüüsid proovisin, siis tekkis üsna suur tahtmine kõike proovida, olenemata sellest, et olin alles lõpetanud hommikusöögi. Päeva eesmärgiks oli külastada viite restorani, mis asuvad neljandal korrusel: Olaf, BabyBack, Da Vinci, Pelm ja Tokumaru. Mis oli lõpptulemuseks?! Äärmiselt head muljed ja maitsed ning kui 10. mail suudavad toidukohad samal tasemel toite pakkuda, siis peaks iga külastaja rohkem kui õnnelik olema. Mulle meeldisid Olafis pakutavad merekarbid ja eriti just see, et viimased ei olnud üle kuhjatud küüslauguga, mis kipub tihtipeale seesuguse roaga juhtuma. Mulle meeldis BabyBackis maitstud imeline BBQ-seakülg, mis oma pehmuse ja kergelt suitsuse maitsega imehästi õrnalt magusa õunapüreega sobitus. DaVinci šokolaadikook oli oma tuntud headuses taas maitsev ning selle kõrvale pakutav karge vanillijäätis oi-kui-ehe. Tokumaru kookospiimane shiro-ramen tekitas heas mõttes sõltuvust ning lähen seda kindlasti veel lähiajal uuesti sööma. Ja siis tuli Pelm - olgugi, et kõht näitas täitumise märke, siis see on see koht, mille valisin lõpptulemusena oma lemmikuks. Võin salamisi öelda, et kui kuskil menüüs on juba kirjas soolalõhe, siis olen mina peaaegu müüdud. Peale maitsmist võitis see roog minu südame täielikult, nii et pakutud kartulipannkook peedis marineeritud lõhe, gribiche-kastme ja redisenuudlitega suutis mind rõõmustama panna kohe kindlasti. Pelm on üldse mõnus koht, kus kokku saada kiireks lõunatamiseks või siis sõbrannadega jutustamiseks. Avatud köök unustab pilgu uurima, mida põnevat parasjagu valmimas on ning interjöör tekitab samuti igal sammul uudistamist. Seega on Pelm toidukoht, mille valisin oma lemmikuks. Nende kolmekäigulises menüüs pakutakse:
Eelroog:
Kartulipannkook peedis marineeritud lõhe, gribiche-kastme ja redise-julienne'ga
Pearoog:
Hakkbiifsteek praemuna ja kartuli- ning piprakastmega
Magustoit:
Brüleekreem värskete marjadega

 
Da Vinci eel- ja pearoog


Kui tahad koos sõbraga sellest üritusest osa saada, siis T1 Mall of Tallinn paneb minu instagrami jälgijatele välja nii kontserdipiletid kui ka kolmekäigulise õhtusöögi restoranis Pelm ja see auhind on mõeldud kahele! Minu instagrami-lehel on just toimumas auhinnamäng (kuni kolmapäevani), seega mine vaata järele!

PS! Mul õnnestus hankida ka Pelm restorani eelroa retsept. Seega, kui olete huvitatud, siis andke teada;)

Täpsem info:

Üritus FB-s: Laura Mvula kontsert ja õhtusöök
Piletilevi keskkond: Piletiinfo
T1 Mall of Tallinn: Kontserdiinfo



Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails