13. juuli 2018

Imehea ahjuomlett

Erinevad omletiroad on midagi minu maitsele. Võin vabalt omletti süüa lisaks hommikusöögile ka lõunaks ja õhtusöögiks ning seepärast on ka see retsept täiesti kohane siia blogisse, sest sobib valmistamiseks mis tahes ajal. See on toitev, valmib ilma üleliigsete pingutusteta ning ei sisalda ka rohkelt komponente. Tegelikult ongi kõik väga lihtne - sega ning küpseta lihtsalt ahjus valmis. Siinkohal on hea võimalus kasutada ära eelmisest söögikorrast järelejäänud kartuleid. Kui neid aga ei ole, siis soovitan siiski mõned kartulid potti keema pista.


Selle retsepti valmistasin ma juunikuu lõpul ilmunud Naistelehe köögirubriiki, kus saad minu tegemistega ka iganädalaselt kursis olla. Iga nädal on minu toimetada selles ajakirjas päris mitu lehekülge ning nendele lehtedele mahub minu poolt nii soolaseid kui ka magusaid retsepte. Lisaks ootan Teid külla oma Instagram-lehele ning blogi FB-lehele:) Püüan ka siia blogisse korrapäraselt postitada, kuid praegused suveilmad ei soosi väga palju arvutis olemist ... lisaks olen hetkel kolimislainel, mis jällegi omakorda pisut retseptide jagamist pidurdab:)

Veel teisi omletiretsepte siin blogis:

Nüüd aga retsepti juurde:

Mitmele: 4-6
Valmistamisaeg: 35 min
Muu info: Gluteenivaba

200 g kodujuustu
5 muna
150 g hapukoort
soola, pipart
300 g grillitud liha
300 g keedetud kartuleid
75 g riivitud juustu

Püreesta kodujuust ühtlasemaks massiks. Klopi munad hapukoorega segamini, lisa püreestatud kodujuust ning maitsesta. Määri ahjuvorm (17x26cm) võiga. Laota vormi keedukartuliviilud, lihatükid ning seejärel puista üle riivitud juustuga. Vala vormi ka munasegu ning küpseta ahjus 220 kraadi juures 20-25 min. Serveeri koheselt!

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails