13. veebruar 2016

Krõbedad kanapalad

Paar korda nädalas püüame lapsega teha ühiseid kokkamisõhtuid. Mõtleme miskit lihtsat ja põnevat välja ning siis hakkamegi meisterdama. See on üks sellistest toitudest, mida me tihti just lapsega koos valmistame. Ja olgem ausad, tegelikult on lõpptulemus ju väga maitsev. Nende kanakrõbedike puhul on tegemist oluliselt tervislikuma variandiga, kui seesama klassikaliselt valmib variant, mis valmib rohkes õlis. Need krõbedad kanapalad küpsevad valmis ahjus ning lõpptulemus on ülimalt mõnus.(See retsept ilmus ka ajakirjas Naisteleht 03.02.2016)


kahele

2 kanafileed
paar näpuotsatäit soola
6 supilusikatäit hapukoort
4 suurt peotäit riivsaia


Kaste:
4 supilusikatäit hapukoort
2 supilusikatäit hakitud tilli

Lõika kanafileed väiksemateks tükkideks ja maitsesta need soolaga Pane hapukoor kaussi ning kasta kanatükid selle sisse. Aseta teise kaussi riivsai ning pista ükshaaval kanatükid sellesse (jälgi, et kanatükid saaksid riivsaiaga ilusti kaetud). Aseta kanaribad ahjurestile (nii küpsevad need mõlemalt poolt krõbedaks) või -plaadile ning küpseta 200 kraadi juures 20-25 minutit. 

Kastme valmistamiseks sega hapukoor ja till omavahel ja serveeri koos kanapaladega.

4 kommentaari :

  1. Mõnusad kodused kananagitsad. Me enamasti jätame kanafileetükid majoneesi ja tilliga maitsestuma natukeseks ja alles siis paneerime ja küpsetame ahjus.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Eks neid variante ole mitmeid. Me üldiselt maitsestuma ei jäta, aga jah, ega see paha ei tee:)

      Kustuta
  2. Väga mõnus ja lihtne retsept. Kana jäi pealt krõbe ja seest mahlane.

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails