16. november 2015

Täna algab uus kokasaade "Milline maitse"!

Ja ongi käes see päev, kui televiisorist hakkab iga esmaspäev jooksma uus kokasaade "Milline maitse". See on kokasaade, kus ei otsita parimat kokka ega parimat pagarit, seekord ollakse hoopis parima retsepti otsinguil. Selles saates ei pea inimene valdama peensusteni kokakunsti, piisab vaid, kui osalejal on olemas oma igati toimiv firmaretsept, mis on nii hea, et seda ka teistega jagada! Just selliseid põnevaid koduretsepte uus kokasaade otsibki ..... ja uskuge mind - seesuguste salajaste peresiseste retseptidega kaasnevad tihtipeale ka põnevad jutud ja saamislood:)

Foto: Martin Dremljuga
Miks ma sellest räägin? Juhtus nii, et olen selles saates üks kohtunikest. Mul oli ja on (võtted pole veel lõppenud ning ka võitja pole selge) ainult rõõm kõigi osalejate retsepte proovida ja maitsta, sest olen saatest endale leidnud nii mõnegi uue lemmiku, kuhjaga põnevaid ideid ning saanud tuttavaks nii põnevate inimestega, keda samuti köidab toit:) Ühesõnaga, ma arvan, et tuleb põnev saade ning seetõttu on täna esimene saade kell 20.30 TV3s juba kõikidele vaadata .... ja nii igal esmaspäeval!
Saatejuht on koolivend Toomas Luhats, kohtunikeks lisaks minule armas Lia Virkus ning Riho Heinmets.  

Täpsemalt vaadake ka siit: www.tv3.ee/milline-maitse/

PS! Teen siia eraldi selle saate sildi/märke ka (Milline maitse), sest mul on kuhjaga pilte selle kokasaate elust lava taga, mida peale saadet siia postitada. 



Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails