30. oktoober 2023

Halloween. Hirmutavad ideed ja suupisted.

Sinu ees on üks põnev ideepostitus, millest saad ehk endale noppida ideid Halloweeni tähistamiseks. Tavapärastele retseptipostitusele vahelduseks ongi see just ideede ammutamiseks, kuidas toitudele pisut halloweeni vunki juurde lisada. Seega, kõik ideed on siinses postituses hästi lihtsad ja väga vähese vaevaga teostatavad.

Antud postitus sündis taaskord koostöös ettevõttega Kaup24 ja piltidel olevad Villeroy&Boch ja Iittala nõud on pärit sealtsamast Kaup24.ee veebipoest. Ma olen nõude fänn ja selliste ilusate rekvisiitidega on lausa lust uusi retsepte pildistada ning teistega jagada. Kes soovib piltidel kasutatud nõudega veelgi paremini tutvuda ja täpsemalt vaadata, kuidas antud suupisted valmisid, siis oma instagrami kanalile tegin antud toitude valmimisest ka täpsema video. Seega saate seda videot vaadata SIIT.

Mitte kunagi ei ole liialt vara, et hakata mõtlema jõulukinkidele. Mõned ilusad nõud kingikotti on minu arvates suurepärane idee. Seega soovitan ringi piiluda Kaup24 lehel, kus on väga lai valik erinevaid nõusid. Paljud nõud sealsel lehel on märgiga „kiire tarneaeg“, Juhuks, kui kingiga on kiire, siis seda märki järgides saabuvad saadetised sinuni vaid loetud päevadega.

Ja nüüd suupistete juurde! PS! Nagu eelnevalt mainisin, siis vaata kindlasti ka minu instagrami, kus on seesama postitus retseptivideona välja toodud.

Püreesupp ämblikuvõrguga
Meisterda valmis oma lemmik püreesupp. Antud korral tegin kõrvitsasupi, kuhu lisasin veel pisut kurkumit, mis täiendavalt kollakat tooni supile annab. Vala supp kaussidesse ja tee supile hapukoorega (pritskotti või -pudelit kasutades) peenikesed ringid. Seejärel tõmba grilltiku abil ringidest läbi (keskelt väljapoole). Kaunista maitserohelise ja roseepipraga. Ongi valmis!


Tondikook
Küpseta ahjus valmis (šokolaadi)kook. Siit blogist võid kasutada näiteks retsepte: Imelihtne šokolaadikook või Šokolaadine brownie. Tegelikult võid kasutada mistahes retsepti, ka küpsetamata koogi võid valmis teha! Sega kokku toasoe toorjuust ning sulatatud šokolaad. Valminud segu määri koogile. Sulata valge šokolaad ning tõsta küpsetuspaberile pisikesed šokolaadikuhjad. Tõmba need kuhjakesed lusikaga lamedaks, et tekiks kummitused. Silmadeks ja ninaks tee tumeda šokolaadiga täpikesed. Tõsta valminud šokolaaditondid sügavkülma tahenema. Seejärel aseta kummitused koogile. Lisa kaunistuseks mustikaid ja maitserohelist. Serveeri!


Silmamunajook
See punane joogike koosneb kirsimahlast, mineraalveest ja pressitud laimimahlast. Kogused sega kokku oma maitsemeelte järgi. Silmamunade valmistamiseks on vaja mustikaid ja konserveeritud litši. Täida klaasid jääga, lisa mõned valmistatud silmamunad ning vala juurde jook. Tõsta kaunistuseks pokaalile veel silmamunasid ja maitserohelist. Naudi!


Ajuküpsised
Võta tavalised ümmargused küpsised ning määri need pealt kokku toorjuustuga, mis maitsestatud veidikese vanilliga. Seejärel määri toorjuustule pisut punast moosi (näiteks kirsi-, maasika- või sõstramoosi). Kasta terved Kreeka pähklid kergelt moosi sisse ning tõsta küpsistele. Head isu!

Hirmutavad ajumunad
Poolita keedetud munad ja eemalda munakollane. Sega munakollased kokku võrdses koguses majoneesi, või ja hummusega. Lisa peenelt riivitud peet (nii palju, kuni saavutad sobiva tooni). Maitsesta ja tõsta segu munadele. Võid eelnevalt munavalgetele noaga sisse teha väikesed lõiked. Kasta nuga enne sisselõigete tegemist peedimahla, et lõiked munavalgel näha oleks. Lisa munadele kaunistuseks oliiviviilud. Nii lihtne ongi!

Kui tunned huvi piltidel olevate nõude vastu, siis kogu info on siin:

Püreesupp ämblikuvõrguga
Must kauss: Villeroy & Boch Manufacture Rock 

Tondikook
Vaagen: Villeroy & Boch Old Luxembourg
Taldrik: Villeroy & Boch Old Luxembourg
Söögiriistad: Villeroy & Boch Mademoiselle

Silmamunajook
Pokaalid: Villeroy & Boch Rose Garden 

Ajuküpsised
Taldrik: Villeroy & Boch Old Luxembourg
Klaas: Iittala Raami

Hirmutavad ajumunad
Taldrik: Iittala Taika

Postitus valmis koostöös PHH Groupiga, kes esindab e-poode: Kaup24, Hansapost ja Hobby Hall.


Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails