21. jaanuar 2022

Pannisegadik kruupide ja hummusega

Pannisegadik saab valmida kõigest sellest, mis parasjagu külmkapis ärakasutamist vajab. Ja uskuge mind - sedasorti road on nii maitsvad! Selleks, et saada aimu seesuguse panniroa valmistamiseks, siis üks lihtne retseptiidee on alljärgnev!

 

PS! See retsept valmis Coop kaupluste retseptilehtedele, mis leitavad toidukauplustest! Kusjuures, terve see aasta leiate iga kuu 2 uut retsepti poodidest, samuti leiate minu retseptid Coop kaupluse veebilehelt! Sel aastal on nende veebiportaal uuenenud ning retseptid on seotud e-poega, nii et saad kindla retseptivalikul kõik vajalikud ained kohe ostukorvi pista ning need endale koju tellida. Samuti leiad tänu sellele retsepti juurest ka roa maksumuse, mida saad korrigeerida vastavalt kodus olemasolevatele komponentidele.

Mitmele: neljale
Valmistamisaeg: 30 minutit

200 g odrakruupe
200 g külmutatud herneid
1 punane sibul
1 küüslauguküüs
200 g punast kapsast
300 g hakkliha
3 muna
75 g parmesani
rohelist tilli
100 g hummust
soola, pipart
laimisektoreid (serveerimiseks)

Keeda kruubid soolaga maitsestatud vees pehmeks, nõruta. Vala külmutatud hernestele peale kuum vesi, lase sulada minutike ning nõruta seejärel herned.

Tükelda sibul ja küüslauguküüs ning lõika kapsas hästi peeneteks ribadeks. Kuumuta pannil väike sorts õli ning hauta selles sibulat minutijagu, lisa küüslauguküüs ja hakkliha. Maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta kuni hakkliha roosaka värvuse kadumiseni ning lisa kapsaribad. Löö pannile munad, eelnevalt keedetud kruubid ja herned ning sega kogu pannil oleva seguga kokku. Sega juurde parmesan, maitse järgi hakitud tilli ning maitsesta lõplikult. Serveeri rooga koos hummuse ja laimisektoritega.


2 kommentaari :

  1. Mida teha nõrutatud pehmeks keedetud kruupide ja nõrutatud sulatatud hernestega? Eeldan, et need tuleb ka segu hulka segada, aga millal? Kas neid peaks ka veel natuke küpsetama?
    Vabandan, aga viimasel ajal on üha tavalisem, et toidublogide retseptid ei tööta. Siin on küsimus ka hummuses, mis on mainitud nimes kui vältimatu komponent, tegelikult selgub, et hummust on vaja serveerimiseks.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere!

      Muutsin retsepti selgemaks. Kruubid ja herned tuleb lisada pannile lõpu poole (koos munadega). Hummust soovitan kindlasti selle roa juurde serveerida, kuna see sobib selle roaga imehästi kokku. Soovitan seda kruubiseguga kokku segada, siis tekib selline mõnus kombo:)

      Kustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails