10. august 2020

Teistmoodi burger peedihummusega ja viide auhinnaloosile!

Siin blogis ei olegi väga palju burgeriretsepte ning on aeg see viga parandada. Tegelikult ühe burgeri valmistamine ei vajagi täpsete kaalukogustega retsepti, vaid pigem ideid, kuidas üks maitsev lõunasöök kiirelt kokku ehitada. Seega jagan üht head ideed, mille lõpptulemusena valmib lihtsasti maitseelamusi pakkuv lõunasöök! Seekordses burgeriteos kasutasin ma Marta Pagari taimseid kotlette ning peedihummust, viimane on mistahes burgeri ja vrapi vahel imeline komponent ning täiendab kogu rooga hea maitsega. Soovitan kindlasti kasutada seda ka salatites, kausiroogades, vrappide ja võileibade täiendamisel ning katteks hommikupudrul!


See pirakas kotlet, mida pildil burgeri vahel näete on taimne pihv, mis täpselt parajalt suur, et sobituda ideaalselt saiakuklite vahele. Ja kuna praegune hooaeg soosib värsket kraami, siis loomulikult ei tohi unustada lisada burgeri vahele oma aia tomateid, salatilehti ja kurke, viimane on saanud kerge marineerimise teel just eriti maitserikkaks! Ja mis ma oskan öelda – see burger sai tõesti maitsev!


Marta Pagaril on üsna suur valik põnevaid köögiviljakotlette, hummuseid ning teisi taimseid tooteid. Olete ehk proovinud Marta Pagari tooteid? Millised on Teie lemmikud nende tootevalikust? NB! Kui Soovid proovida nende tooteid, siis loosin eriti pirakad Marta Pagari toodetega täidetud auhinnakastid välja oma instagrami lehel. Auhind on tõesti eriti rikkalik ning annab hea pildi ka Marta Pagari (taimsete toodete) tootevalikust! Seega kui huvi, siis võta kindlasti osa!
Ja nüüd retsepti juurde.

Mitmele: 2
Valmistamisaeg: 10 minutit

2 taimset pihvi (Marta Pagar)
2 burgerikuklit
4 sl peedihummust või mõnda muud meelepärast hummust (Marta Pagar)
marineeritud kurgiviile*
mõned salatilehed
2 suurt tomativiilu


Küpseta pihve 200 kraadi juures ca 5 minutit. Küpsemise lõpu poole, lisa ahju soojenema ka burgerikuklid (jäta need terveks ning ära poolita). 

Seejärel poolita burgerikuklid, määri lõikepooltele hummust ning lisa alumiste kuklite pooltele marineeritud kurgiviilud (umbes 8 kurgiviilu mõlemale kuklile). Seejärel tõsta peale pihvid, lisa salatilehed ja tomativiilud. Kata burger ülemisel kuklipoolega ning asu sööma!

* Selle burgeri vahel kasutasin ma klopitud kurke! Valmistamiseks viilutasin pisikesed salatikurgid (ära koori), lisasin kaussi kurkidele seltsiks paar viilutatud küüslauguküünt ja maitse järgi soola, pipart, suhkrut ning tilli. Panin kausile peale kaane ning raputasin minutijagu üsna korralikult. Seejärel jätsin kurgid veel paariks minutiks seisma ja maitsestuma enne kasutamist!

Postitus valmis koostöös Marta Pagariga. Nende toodetega saate lähemalt tutvuda Marta Pagari kodulehel ning instagramis! Marta Pagari FB-lehte vaadake ka!


Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails