Siin blogis ei olegi väga palju 
burgeriretsepte ning on aeg see viga parandada. Tegelikult ühe burgeri 
valmistamine ei vajagi täpsete kaalukogustega retsepti, vaid pigem 
ideid, kuidas üks maitsev lõunasöök kiirelt kokku ehitada. Seega jagan 
üht head ideed, mille lõpptulemusena valmib lihtsasti maitseelamusi 
pakkuv lõunasöök! Seekordses burgeriteos kasutasin ma Marta Pagari 
taimseid kotlette ning peedihummust, viimane on mistahes burgeri ja 
vrapi vahel imeline komponent ning täiendab kogu rooga hea maitsega. 
Soovitan kindlasti kasutada seda ka salatites, kausiroogades, vrappide 
ja võileibade täiendamisel ning katteks hommikupudrul!
See pirakas kotlet, mida pildil burgeri vahel näete on taimne pihv, mis täpselt parajalt suur, et sobituda ideaalselt saiakuklite vahele. Ja kuna praegune hooaeg soosib värsket kraami, siis loomulikult ei tohi unustada lisada burgeri vahele oma aia tomateid, salatilehti ja kurke, viimane on saanud kerge marineerimise teel just eriti maitserikkaks! Ja mis ma oskan öelda – see burger sai tõesti maitsev!
See pirakas kotlet, mida pildil burgeri vahel näete on taimne pihv, mis täpselt parajalt suur, et sobituda ideaalselt saiakuklite vahele. Ja kuna praegune hooaeg soosib värsket kraami, siis loomulikult ei tohi unustada lisada burgeri vahele oma aia tomateid, salatilehti ja kurke, viimane on saanud kerge marineerimise teel just eriti maitserikkaks! Ja mis ma oskan öelda – see burger sai tõesti maitsev!
Marta Pagaril
 on üsna suur valik põnevaid köögiviljakotlette, hummuseid ning teisi 
taimseid tooteid. Olete ehk proovinud Marta Pagari tooteid? Millised on 
Teie lemmikud nende tootevalikust? NB! Kui Soovid proovida nende 
tooteid, siis loosin eriti pirakad Marta Pagari toodetega täidetud 
auhinnakastid välja oma instagrami lehel. Auhind on tõesti 
eriti rikkalik ning annab hea pildi ka Marta Pagari (taimsete 
toodete) tootevalikust! Seega kui huvi, siis võta kindlasti osa!
Ja nüüd retsepti juurde.
Ja nüüd retsepti juurde.
Mitmele: 2
Valmistamisaeg: 10 minutit
2 taimset pihvi (Marta Pagar)
2 burgerikuklit
4 sl peedihummust või mõnda muud meelepärast hummust (Marta Pagar)
marineeritud kurgiviile*
mõned salatilehed
2 suurt tomativiilu
Küpseta
 pihve 200 kraadi juures ca 5 minutit. Küpsemise lõpu poole, lisa ahju 
soojenema ka burgerikuklid (jäta need terveks ning ära poolita). 
Seejärel
 poolita burgerikuklid, määri lõikepooltele hummust ning lisa alumiste 
kuklite pooltele marineeritud kurgiviilud (umbes 8 kurgiviilu mõlemale 
kuklile). Seejärel tõsta peale pihvid, lisa salatilehed ja  
tomativiilud. Kata burger ülemisel kuklipoolega ning asu sööma!
*
 Selle burgeri vahel kasutasin ma klopitud kurke! Valmistamiseks 
viilutasin pisikesed salatikurgid (ära koori), lisasin kaussi kurkidele 
seltsiks paar viilutatud küüslauguküünt ja maitse järgi soola, pipart, 
suhkrut ning tilli. Panin kausile peale kaane ning raputasin minutijagu 
üsna korralikult. Seejärel jätsin kurgid veel paariks minutiks seisma ja
 maitsestuma enne kasutamist!
Postitus valmis koostöös Marta 
Pagariga. Nende toodetega saate lähemalt tutvuda Marta Pagari kodulehel ning 
instagramis! Marta Pagari FB-lehte vaadake ka!
 



 
 
Kommentaare ei ole :
Postita kommentaar