31. märts 2016

Munad tuunikalakastmega

Ma tean, et peale lihavõttepühi on alati paljudel mure, et mida nende keedetud munadega peale hakata. Kindlasti on kõikidel juba kõik need pühademunad söögiks ära kasutatud, aga alljärgnevalt üks idee, millest ma olen juba ammu vaimustunud. Tegelikult otsisin juba bogist, et ega ma seda retsepti siin jaganud e ole, kuid tundub, et siiski ei ole. Niisiis on Teie ees munad tuunikalakastmega (jah, kastme idee on näpatud vitello tonnato roalt;)), mis sobituvad liigagi hästi kokku. Kõige parem on muidugi seda süüa hommikusel röstsaial või -leival, aga kes saia-leiva usku enam ei ole, siis söö seda koos värskete salatilehtede ja köögviljadega. 

See roog on gluteenivaba ning ise kasutan selle valmistamisel isetehtud majoneesi, kes miskipärast majoneesi valmistamist ette võtta ei soovi, siis jälgi kindlasti majoneesipudelil olevat koostisainete nimekirja;)

7 keedetud muna
murulauku (serveerimiseks)


Kaste:
75 g tuunikalakonservi õlis
2 vürtsikilufileed
0,5 sl sidrunist pressitud mahla
1 tl kappareid
75 g majoneesi
musta pipart, suhkrut

Viiluta munad ning laota taldrikule. Pane kõik kastme komponendid kaussi ning püreesta ühtlaseks kastmeks. Maitsesta pipra ja suhkruga. Laota kaste munaviiludele, raputa peale hakitud murulauku ja kappareid ning serveeri!

Retsepti jagasin ka Naistelehes 23.03.16;)

1 kommentaar :

  1. Never tried to cook eggs like this in this sauce. I think it will be interesting and tasty

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails