9. november 2015

Hapukapsapannkoogid


Minu arvates on praegune aastaaeg just sobiv tummiste ja toitvate hapukapsapannkookide jaoks. Need on pannkoogid, milles tungivad esile jõulused ja soojendavad maitsed, mis pimeda ning jaheda aja pisut rõõmsamaks muudavad. Hapukapsapankoogid on justkui pisikesed pontsakad pirukad, mis lihtsalt tekitavad sõltuvust - ka neis, kes hapukapsaga väga head sina-sõprust saavutanud pole. Niisiis on aeg kööki rutata ning pisut koduseid pannukaid valmistada:)


u 15 pannkooki 

1 sibul
300 g hapukapsast
1 muna
1,5 sl suhkrut
100 g hapukoort
100 g täistera rukkijahu
100 g riivitud juustu
soola

Haki sibul tükkideks ning prae pannil klaasjaks. Sega praetud sibul kokku ülejäänud ainetega, maitsesta vajadusel soolaga. Seejärel vormi käte vahel pisikesed pannkoogid ja küpsetage need pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks. 

Retsept valmis koostöös Veski Matiga.


Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails