20. august 2014

Maguspiim kondenspiima ja kamajahuga ning Kulinaarne duett!

Kuidagi ootamatult on kõik marjad otsa saanud. Sain suvilast veel viimased tikrid ja punased sõstrad, laps leidis veel paar vaarikat ka. Marjad aga on asendumas koduõuntega ning sel aastal on neid minu suvila õunapuude küljes kuhjaga. Milline rõõm! Need viimased marjad aga saab pista ühte lihtsasse magustoitu, mida me suviti üllatavalt tihti valmistame. Valmib see ilma vaevata ja vähestest komponentidest: piimast, kamajahust, värskest piparmündist, kondenspiimast ja marjadest. Justkui ajaränd lapsepõlve!



Ja kui magustoit valminud ja söödud, siis piiluge kalendrisse ning vaaadake, mis plaanid Teil selleks laupäevaks on. Nimelt on taas 23. augustil Saue vallas toimumas Vanamõisa käsitöölaat, mis on üks suurimatest taolistest laatadest Eestis. Lisaks on avatud ka Eesti Toidu Telk, milles toimub Kulinaarne Duett. Tekitab küsimusi? Kohe seletan... Eesti Toidu Telgi laval toimub terve päeva kokkamine, koos teevad süüa üks professionaalne kokk ning teine kodukokk. Toitu teeme kohapeal ning maitsta saab loomulikult ka lõpptulemust. Täpsemaid osalejaid, kellaaegu ja teemasid näete juba allolevalt plakatilt:


neljale

8 dl piima
125 g kamajahu
125 g kondenspiima
erinevaid marju
4 tl peeneks hakitud piparmünti

Sega piim, kamajahu ja kondenspiim omavahel ning vala kaussidesse. Lisa igasse kaussi peotäis marju ning raputa peale peeneks hakitud piparmünti. Söö koheselt.

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails