13. jaanuar 2011

Maisi-kartulisupp

Kell saab kohe-kohe üks öösel, kuid enne homset ruttu üks postitus veel. Loodetavasti ei ole homme üleliia unine, sest päev tõotab tulla kiire. Hommikul lähen veidi varem tööle, seejärel möödub teine pool päevast aga videoklippide filmimiseks seoses kahe-päeva kohviku avamisega Solarise keskuses. Pirukad tulid igal juhul homseks maiustamiseks filmimise vaepeal ahjust välja.

Ka sellel aastal valmistan toiduretsepte Farmi'le ja võin öelda, et mitmeid maitsvaid retsepte on valmimas....vähemalt tunduvad nad ideena hetkel suurepärased. See supp on üks hea näide lihtsusest, mis valmis põhimõttel: teen kiiresti süüa sellest, mis külmkapis on".

800 g kartuleid
75 g porrut
1 l vett

1 purk (340g) konservmaisi
150 g toorjuustu maitserohelisega

soola, pipart


Koori ja tükelda kartulid väiksemaks. Keeda need koos viilutatud porruga 1sl soolaga maitsestatud vees pehmeks. Seejärel pane juurde pool purki maisi ning püreesta. Lisa toorjuust ning ülejäänud pool maisikogusest ning sega seni, kuni juust on sulanud. Maitsesta soola ja pipraga.

1 kommentaar :

  1. Maisisupp on niiii mõnus. Tegin just maisi-kana-kookospiima suppi (see on jälle blogijate kollektiivse alateadvuse teema :) ) ja oli nii magus ja hea. Kartuliga polegi seni taibanud kombineerida, tasub täitsa äraproovimist.

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails