24. juuni 2008

Krabikreemsupp

Tean paljusid, kellele igasugused kreem-ja püreesupid ei meeldi. Mina üks nendest õnneks ei ole. See on üks retsept kõikidele püreesuppide armastajatele – mõnusalt kreemine ja lihtne! Retsept saadud ajakirjast Anne. Ps. Seda suppi olen pakkunud mitmetele oma külalistele ning serveerinud seda koos isetehtud sooja saiapätsiga.


neljale

300 g krabipulki
0,5 l piima
200 g krabimaitselist Merevaiku
sidrunipipart
õli
vajadusel soola


Purusta krabipulgad saumikseriga, jäta paar krabipulka kaunistamiseks. Pane paksupõhjalisse potti tilgake õli ning lisa purustatud krabipulgad. Sega hetke ja lisa merevaik. Seejärel vala potti piim ning sega pidevalt madalal kuumusel, et piim põhja ei kõrbeks. Vispelda kreemjat suppi, kuni see on piisavalt kreemjas. Maitsesta suppi sidrunipipraga, kui vaja, lisa ka natuke soola. Serveeri koos rohelise sibula ja krabipulga viiludega.

2 kommentaari :

  1. Väga mõnus kreemjas ja armsa roosaka värvusega supp. Kasutasin kanamaitselist merevaiku.

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails