29. mai 2016

Kodujuustu-suitsukanasalat

Soojade ilmadega on teadagi kõigi suurteks lemmikuteks igasugu erinevad salatid - nii ka minul. Kuna ma olen suur kaodujuustusõber (vahest liiga paljugi), siis on eriti suur rõõm, kui salat miskil moel kodujuustu sisaldab. Sellest retseptis on kodujuust olemas, kuid asendab siinkohal kastet, mis võib kohati tänu komponentidele lihtsad salatiroad ülemäära rasvarohkeks muuta. Selles salatiretseptis on aga kõik paigas - kodujuustust saab püreestatuna imemaitsva kastme, mis kogu toidu meeldivat taljesõbralikkust säilitab. Ahjaa, puuviljad ja suitsutatud linnuliha, mis retseptis esindatud on, sobivad omavahel ideaalselt kokku:) 


27. mai 2016

Mõnusad Pärnu toidukohad ehk kuhu ma suvepealinnas soovitan sööma minna!

Minult küsitakse nii tihti, et kuhu ma soovitaksin Pärnus sööma minna. Pärnakana on mul vist enamus siinseid toidukohti juba huvi pärast külastatud ja järeleproovitud ning seetõttu on mul kohe kindlasti välja kujunenud oma isiklikud kindlad lemmikud. Olen suvepealinna toidukohtadest ka varem oma blogis rääkinud (siin) ning siis tekitas see rohkelt huvi ja tähelepanu. Seetõttu tuleb siit nüüd pisut värskendatud ülevaade minu lemmiktoidukohtadest Pärnus. Suvi on ju alles ees ning paljud siia suunda teel, ehk on see loetelu pisut abiks söögikoha valikul!? Lemmikuid on väga seinast-seina ning osad siiani säilinud võrreldes eelnevate aastatega, osad vahetunud, kuid see-eest lisandunud juurde ka mitmeid uustulnukaid;)
Nimele klikkides, saate täpsemat infot toidukoha kohta selle FB-lehelt!

PS! Toidukohad on välja toodud suvalises järjekorras ning mitte paremusjärjestuses.

1. Kohvihoovik (Munga 9)
See on ülimalt armas kollases vanas puumajas asuv kohvik Pärnu kesklinnas. Tänu hubasele sisustusele tundub justkui oleks külla sattunud vanaemale, kes sind koheselt maasikamoosiga rikastatud pannkookide ja kuuma teega kostitada soovib. Kohvihooviku menüüst leiate kergemat kehakinnitust, maitsvaid kooke, teejooke ning hoole ja armastusega valmistatud väga head kohvi. Suvisel ajal on avatud ka nautimiseks kohviku päikeseline ja hubane terrass/hoov.


 2. Piparmünt (Papli 13)
Tunnistan, et Piparmündiga ei olnud mul selle restorani avamise algusaegadel eriti häid kogemusi. Tundub aga, et viimase aastaga on see toidukoht justkui tuhast tõusnud ning minu silmis igati end tõestanud ... ja aina paremaks läheb! Rannarajoonis asuva Piparmündi menüü pakub paljudele maitseelamusi ning kohe kindlasti ka silmailu. Mulle meeldib, kui toidud on armastusega taldrikule pandud, Piparmündis on nii.

3. Piccadilly veinikohvik (Pühavaimu 15)
Pärnu kesklinnas asuv õdus Piccadilly veinikohvik usub puhtasse toitu ja väikeste tegijate suurtesse muutustesse. Menüüs pakutakse vaid vegetaarseid või täistaimetoite, kasutatakse väiketootjate ausaid ja puhtaid tooraineid, millest enamik on mahetooted. Lisaks on toitude valmistamisel kasutusel vaid rafineerimata suhkur, vabapidamisel kanade munad ja täisteratooted. Maiasmokkade rõõmuks pakutakse laktoosi-, gluteeni- ja suhkruvabu kooke ja küpsiseid, lisaks ka mahe käsitööšokolaadi ja ehedaid naturaalseid veine.

Vaata ka: wine.kohvila.com

 
4. Kohvik Kookon (Rüütli 28)
Kohvik kookon asub kohe Rüütli tänaval ning jagab ruume laheda disainipoega. See on tore ja hubane kohvikuke, kus hea koht oma aega pisut peatada väikeseks kohvi- ja koogipausiks. Menüüst leiab kergemat kehakinnitust, nõukaaegsed vahvleid pakutakse ka. Talvisel perioodil on pühapäeviti avatud Belgia vahvlite vahvlibaar!


5. Teatrikohvik (Keskväljak 1)
Mulle meeldib teatrikohvikusse sattuda just hommikuti. See koht avab oma uksed juba 8.30 (Pärnus selliseid kohti palju ei leidu) ning seetõttu on seal ideaalne alustada oma päeva kosutava hommikusöögiga. Hommikul pakutakse seal suurepärast kohevat omletti (hinnaks vaid 2.50), lisaks leiab ka teisi kosutavaid roogasid (puder, erinevad munaroad, soojad võileivad jne). Hinnad väga sõbralikud. Loomulikult ei puudu menüüst ka klassikalised kiluleivad ja lõhesaiad. Kohapeal küpsetatakse väga häid pirukaid, mis avamisajal ahjust tulles sööjaid ootavad!
Vaata ka: endla.ee
6. Supelsaksad (Nikolai 32)
Kui kunagi nurisesin Supelsakste üksluise menüü üle, siis nüüdseks on menüüs põnevaid toite küllaga juures, kuid säilinud on roogades selle koha peen olemus. Supelsakad avab samuti oma uksed varakult (kell 08.00), pakkudes esmastele külastajatele värskeid pirukaid ja kohvi. Kõik vist teavad, et Supelsaksad on tegelikult väga hubane koht väikeseks koogitamiseks/kohvitamiseks, lõunatamiseks või siis õhtuseks külastamiseks, näiteks peale teatrielamust. Ahjaa - Supelsakstest leiate linna parima Napoleoni koogi. Proovige kindlasti!



7. Pärnu Kalamajaka kohvik (Suur-Sepa 18)
See on koht, kus on võimalik nautida hoole ja armastusega valmistatud kalaroogasid. Menüüst leiab erinevaid kalatoite seinast-seina. Pisike kohake, kuid menüü järgi tundub justkui oleksite sattunud kuhugi väga peenesse toidukohta. Kalasõbrad peaksid kindlasti Kalamajaka kohvikut külastama!

8. Villa Wesset (Supeluse 26)
Villa Wesseti restoran on minu üks suuri lemmikuid juba pikalt ning ausalt öeldes toidukohti soovitades meenubki just esmajoones see, mida kindlasti julgen heade sõnadega kiita. Peakokk koos oma meeskonnaga teeb köögis suurepärast tööd. Toidud on justkui kunstiteosed taldrikud ning ega ka maitsed kehvemad ole. Peale soolast kiigake ka kindlasti magustoidumenüüd, sest need maiusroad, mis lauda tuuakse on silmailu ja maitseelamus omaette (läks vist asi liiga kiitvaks ära, aga nii on:)) Mulle meeldib, et ka lapsi koheldakse seal kui pisikest ja tähtsat klienti:)
Vaata ka: www.wesset.ee

9. Hea Maa (Uus 4/ Nikolai 3)
See on peidetud pärl Pärnu linna südames. Talvisel ajal pisemas ruumis asuv toidukoht kolib suvisel ajal lisaks siseruumidele avarale ja hubasele väliterrassile. Toitudes vaatab vastu armastus tooraine vastu ja head maitseid. Menüü on lühike (mulle meeldib) ja aus! Kui olete leidnud Pärnust turismiinfokeskuse, siis kiigake selle hoovi - seal Hea Maa asubki!
Vaata ka: www.heamaa.ee

 
10. Lime Lounge (Hommiku 17)
Nii nagu Villa Wesseti restoran, on ka Lime Lounge pikalt säilinud minu lemmikute hulgas. Ärge laske end toidukoha nimest eksitada, sest selle koha menüü peidab endas nii palju headusi. Minu arvates on selle toidukoha menüü otsast-lõpuni isuäratav ja kutsub proovima. Pettuma ei pea, hinnad keskmisest võib-olla pisut krõbedamad, kui maitseelamus väärib seda kindlasti. Ka teenindus on suurepärane ning mis ei lange ka suveperioodil. Minu lapse üks lemmikumaid toidukohti!

 
11. Sõõrikukohvik (Pühavaimu 15)
No see on ehe nostalgitsemise koht. Sisustus on seal säilinud sama vist juba avamisest peale (ja see koht on avatud ikka juba aastakümneid), kuid see selle koha juures võlubki! Sisse astudes teretab külastajaid kohe kohvi ja küpsetiste lõhn. Pagarilett on lookas nostalgilistest kookidest ja pirukatest. Sõõrikute nõudlus on suur ning tihtipeale leiate end ootamatult seismast pikast järjekorrast:). Kes naudib nostalgiat kohapeal, kes haarab koju/tööle kaasa.
Vaata: www.sõõrikubaar.ee Ametlik Fb-leht puudub.

 
12. Aleksandri Pubi (Vana Rääma 8)
See koht erineb vist kõigist eelmainitud toidukohtadest. Tegemist on eheda pubiga, kus pakutaksegi pubitoitu. See-eest on need toidud mõnusalt kodused, head ja ausad. Minu lemmik on juba aastaid olnud sealne kanasalat, mida ma kunagi tellimata ei saa jätta.

Lisaks:
* Mainin veel ära, et Restoran Noot (Estonia Spa´s) on kahel viimasel korral meeldivalt üllatanud nii toitude kui ka suurepärase teenindusega.
* Mahediku mainin ka ära, mis asub nö kohvikute tänaval, kohe Piccadilly veinikohviku ja sõõrikukohviku vastas.
* Tore koht on ka Poisi Eine, mis pakub hetkel aina populaarsemaks minevat tänavatoitu - mõnusaid vrappe, einevõileibu ja muud taolist. Soovitan, asub kohe Supeluse tänaval, peaaegu Supelsakste vastas.
* Sushi kohtadest soovitaksin Ahoy sushit Pärnus kõige enam.

Selline see kokkuvõte oligi ning mainin kindlasti ära, et see on rajatud minu isiklikele kogemustele ja maitsetele:) Milliseid kohad Pärnus on Teie lemmikute hulgas?


26. mai 2016

Lihtne brokoli-juustusalat

"Ehtne naistekas" ... ütles mu laps, kui oli seda salatit proovinud. Tõsi, see salat on vist kohe kindlasti rohkem meeltmööda naispoolele. Oma olemuselt ja maitselt võitis minu südame küll koheselt. Maitseb suviselt värskelt, parajalt juustuselt ja kergelt krõmpsult. Mis siin mitte meeldida:) Retsept alljärgnevalt.


25. mai 2016

Alkoholivaba rabarberimojito (paleo veel lisaks ka!)

Ilmad on nii ilusaks läinud, et üsna õige aeg oleks jagada üht minu suvelemmikut - alkoholivaba rabarberimojitot. See on jahutav, värskendav, kosutav ning sobib imehästi ka paleo järgijate menüüsse. Paleost rääkides on mul ülimalt hea meel teatada, et poodidest on otsa saanud ka minu paleo magusaraamatu esimesese osa teine trükk, mistõttu tuleb nüüd poodidest otsida raamatu teist osa ehk "Paleo. Patuvabad magustoidud ja koogid 2 ... ehk jätkame magusalainel". Ka seesama mojito retsept ilutseb uhkelt teises osas. Tegelikult ongi teine osa täis rohkelt erinevaid hommikusöökide, jookide ja muude magusoogade retsepte. Loomulikult saavad oma olulise tähesära ka koogid ja küpsetised;) 


Niisiis, kellele ilmad juba pisut palavad tunduvad, siis see joogike on praeguste soojakraadidega igati sobilik!!! 


23. mai 2016

Paleo puuviljakeeks

Ma tunnistan täiesti ausalt, et see keeks on imehea ning lisaks suurepärasele maitsele veel gluteeni- ja suhkruvaba ning sobib hästi paleo eluviisi järgijatele. Tegelikult proovisingi seda keeksi esmakordselt Naistelehe köögirubriigi tarbeks. Nimelt oli 18.05.16 ilmunud Naistelehe köögilehekülgedel teemaks "Paleo retseptid", kus jagasin oma mitmeid lemmikuid. Seda keeksi olen ka kunagi proovinud, aga nüüd pisut tuunitult, sai see küpsetis veelgi maitsvam.


Minule meeldib seda keeksi süüa või ja veidikese soolahelvestega, aga muidugi on see hea ka niisama süües. Maitselt parajalt magus ning kohe kindlasti lisanditerohke. Valmib lihtsalt ning erilisi teadmisi valmistamiseks vaja ei lähe. Lihtsalt soovitan korralikult retsepti järgida, sest teadagi võivad paleo küpsetised tihtipeale väga jonnakalt käituda!


19. mai 2016

Küpsisetükkidega rabarberi-juustukook

Pole vist miskit imestada, et hetkel on selle blogi kõige populaarsemad retseptid erinevad rabarberikoogid. Ilusate ilmadega on peenramaal need rabarberihakatised nii jõudsalt vohama hakanud, et nädalatagusesest pisikestest rabarberivartest on sirgunud juba täiesti arvestatavad rabarberid, mida kindlasti erinevates küpsetistes ja magustoitudes võiks hakata edukalt ära kasutama. Mina valmistasin näiteks juba ma ei tea mitmendat korda rabarberikisselli, mida arvatavasti terve rabarberihooaja keeta saan:) Loomulikult on valminud juba ka mitmeid rabarberikooke, mis kõik siin blogis jagamist ootavad.



Kui olete näiteks küpsetamata kookide austaja, siis alljärgnev retsept on just täpselt seesugune. See ei ole kindlasti klassikaline rabarberikoogi retsept, vaid hoopis kreemja ja tummise olemusega küpsetamata koogike, mis valmib lihtsalt ning maitseb ülimalt suviselt. Maitselt natuke hapukas, pisut magus ning meeldivalt üllatavate küpsisetükkidega, mis juustutäidises laiuvad ja kergelt kaeraküpsistele omast mekki jagavad! 




Valmistamine ei ole keeruline, nagu küpsetamata kookide puhul ikka. Koogi valmistamiseks on vaja vaid esmalt rabarber parajalt karamelliseks moosiks keeta ning püreestada, seejärel jääb vaid koogi kokkusegamise vaev...



17. mai 2016

Caesari salati vrapp

Kui eelmisel nädalal õues suurepärased ilmad olid, siis oli tegemisi nii palju, et söögitegemine tahtis sootuks ununeda. Päikeseliste ilmadega püüad ju päeva maksimaalselt ära kasutada ning seetõttu ei leia ka söögitegemise jaoks väga palju aega. Just sellistel juhtudel tulevad viimastel aegadel minu jaoks appi erinevad vrapid. Kellele see ei maitseks?! Laotad tortiljadele miskit head ja paremat, keerad selle kiirelt rulli ning voilaaa - maitsev lõunasöök ongi valmis. Pisut siin blogis ringi sorades avastasin, et olen viimasel ajal erinevaid vrapiretsepte oma blogis päris mitu korda jaganud (tortiljapirukas kanaga, kodujuustu-suitsukanavrapp), aga ega küll-küllale liiga ning siit tuleb üks retsept veel. Seekord on peateemaks vana tuttav Caesari salat, mis tortilja vahele maitsvalt ära eksib.

PS! Siin retseptis saad edukalt kasutada ära grillimisest järgijäänud liha!


15. mai 2016

Marmelaadi-maapähkliröstikad


Ma teen juba pikemat aega retseptikoostööd Leiburiga. Selline tore töö, kus minu ülesandeks on uusi tooteid pildistada, erinevaid võileivaretsepte välja mõelda ning loomulikult neid pildistada. Kuna hiljuti uuenes nende kodulehekülg (www.leibur.ee), siis lisaks olemasolevatele, sai seda lehte täiendatud veel omajagu retseptidega. Ka needsamad marmelaadi-maapähkliröstikad on seal retseptivaramus ilusti olemas ning kui ma nüüd ausalt ütlen, siis maitsesid need äsja pannilt tulles nii hästi, et said koheselt kõigi pereliikmete lemmikuks. Pole ka ime, sest krõbedaks praetud röstsaiade vahel laiutas rohkelt täidist, mis koosnes soolakast maapähklivõist, mahedust andvatest pirniviiludest ning marmelaadikommidest, mis tänu kuumusele nii maitsvalt ja mõnusalt täidisesse sulasid. 


Ühesõnaga on tegemist sellise mugavustoidu ja magusa kiirabiga - valmib kiirelt, ei vaja valmistamiseks erilisi oskusi ning tulemuseks on sõltuvust-tekitavad röstikad;)


13. mai 2016

Grillitud lõhefilee suhkru-sojamarinaadis


See lõhe maitses grillilt tules nüüd küll üle ootuste hästi. Võib-olla sellepärast, et see oli üks esimesi grillimisi sel kevadel, kuid võib-olla sellest, et lõhekala lihtsalt jääbki grillitult ülimalt hea. Eriti veel siis, kui seda enne grillile panekut veel mõne maheda marinaadiga kostitada. Marinaadiga kostitasin, segades kokku võrdses koguses sojakastet, oliiviõli, pruuni suhkrut ning sidrunimahla. Lõpptulemuseks oli meeldivalt mahlane lõhefilee, milles ükski marinaadi komponent ei domineerinud teisest üle. Ühesõnaga mahe ja mahlane!

Kindlasti ära unusta grillimisel kala niisama grillile, pigem hoia seda küpsetamisel korralikult oma valvsa pilgu all. Teatavasti ju kala küpseb kiirelt, mistõttu on suurem oht üleküpsemisele. Kellele aga meeldiks kuiv ja küpsedes oma mahlase olemuse kaotanud kalafilee? Niisiis jälgi vahepeal kala küpsusastet;) 


12. mai 2016

Klassikaline biskviitkattega rabarberikook vol2


Kellele ei meeldiks see vana hea klassikaline biskviitkattega rabarberikook?! Tegelikult on selline küpsetis alati minu iga-aastane rabarberihooaja alguse esimene küpsetis. Igal aastal piilun kannnatamatult juba pisikest peenralappi, kus rabarberid kasvavad. Ja kui juba parajad rabarberivarred on päikese ja soojaga valminud, siis ei jää muud üle, kui rõõmsalt sedasama kooki küpsetada. Ka see aasta ei erinenud selles osas varasematest. Ahju rändas ikka seesama "vana hea rabarberikook", mille minu laps on nimetanud kõige paremaks koogiks üldse:) Tegelikult olen taolist koogiretsepti ka varasemalt siin blogis jaganud, kuid see siin on lihtsalt pisut mugandatud ja uuendatud versioon (sellest ka vol2). Niisiis, soovitan koheselt rabarberivarsi varuda ning üks maitsev klassikaline koogike ahju küpsema pista:) Hääd!


8. mai 2016

Lihtne ahjupannkook

Kõigepealt soovin kõikidele emadele ilusat emadepäeva. Tundub, et ka täna rõõmustab päike oma sooja paitusega kõiki:) Toob naeru näole täpselt samamoodi, nagu see ahjupannkoogi retseptki. Naistelehes on selline rubriik nagu "Koolilapse kokakool", kus jagan lihtsaid ja kiireid retsepte, mis lastele sobilikud valmistamiseks. Ka seesama retsept ilmus maikuu (2016) alguses Naistelehes. Sai nii hea, et tänasesse päeva sobiks justkui valatult! Ahjupannkoogiga on üldiselt väga lihtne - paned kogu taina ühekorraga ahju ning ei pea muretsema üksikute pannkookide küpsetamise pärast. Alljärgnev retsept on aga eriti mõnus, sest jääb lõpptulmusena õhuline, aga keskelt siiski kergelt tainane ning pealt krõbe. 


Selle koogi küpsemisel ei tasu ehmatada, et tainas hakkab ahjukuumuses justkui elama - kord üleootuste kerkima ning siis jälle omakorda vajuma. Nii just peabki, sest see tekitab küpsetisse õige tekstuuri! Nii, et kel ei ole veel tänaseks päevaks oma emale lihtsat kooki valmis meisterdatud, siis see retsept sobib viimasel hetkel valmistamiseks ideaalselt! Pealegi ei ole komponendid keerulised ning üldjuhul köögikapis ikka olemas.

NB! Kuna see ahjupannkook ei tule üleliia magus, siis sobib see ideaalselt serveerimiselt koos vanillijäätise, -pudingu või -kastmega.



6. mai 2016

Uudis minu uuest kokaraamatust "Küpsetamata koogid" ja üks lihtne koogiretsept emadepäevaks (Küpsetamata kodujuustukook kirssidega)!

Nagu ma olen varasemalt maininud, siis eelmise aasta lõpp ja selle aasta algus möödus suuremas osas kiire töö tähe all. Lõpptulemusena on aga ettenäidata Paleo koogiraamatu teine osa, hoidistamisraamat ning uhiuus ja alles sel nädalal ilmunud koogiraamat "Küpsetamata koogid ehk lihtsad retseptid magusast koogimaailmast". Pole vist raske arvata, millised retseptid leiab selle raamatu kaante vahelt:) Ühesõnaga peidab raamat endas 30 koogiretsepti, mis valmivad ilma ahju kasutamata. Retseptid on lihtsad, kiiresti valmivad ning ei nõua ka keerulisi komponente. Täpsemalt saad uurida ka rahvaraamatu kodulehelt siin: Küpsetamata koogid.



Selleks, et pisut aimu saada raamatu olemusest, siis selle tutvustus kõlab nii:
Armas maiustaja, oled sattunud magusasse ja maitsetest tulvil koogimaailma. Magus võlub alati, sulatades ka kõige kargemad südamed ning tuues naeratuse näole – täpselt sama toime on ka selle retseptiraamatulehtedel leiduvate kookidega. Nendel kookidel on üks lihtne eripära – siit raamatust leiate 30 magusatest toonidest tulvil koogiretsepti, mis valmivad küpsetamata. Need kõik on lihtsad koogid, mis saavad valmis ilma ahjukuumust kasutamata.
Küpsetamata koogid sobivad ideaalselt valmistamiseks algajatele, kuid ka neile, keda on koogivalmistamise pisik juba aastaid nakatunud. Kui soovid lihtsa vaevaga ja kiiresti mõnd magusat kooki, siis need koogi on just Sinu jaoks loodud … ja otseloomulikult on sedalaadi koogid ideaalsed suviste ilmadega, sest pakatavad värskusest ja lihtsatest maitsetest!


Ja muidugi jagan suure õhinaga ka üht retsepti antud kokaraamatust. Täpsemalt on tegemist raamatu kaanemodelliga ehk kodujuustukoogiga. Ma olen enam kui kindel, et emadepäevaks sobib see kook valmistamiseks enam kui küll;)

Kodujuustukook kirssidega
8–10 tk
Valmistusaeg 35 minutit

Põhi:
135 g Domino küpsiseid
25 g toasooja toorjuustu

Täidis:
500 g kodujuustu
200 g valget šokolaadi
150 g toasooja toorjuustu
3 Domino küpsist
150 g kompotikirsse

Kate:
2 dl kirsikompoti mahla + kirsse
1 tl suhkrut
0,5 dl külma vett
1 sl maisitärklist

Purusta küpsised peeneks, lisa toorjuust ja mikserda ühtlaseks seguks. Suru segu 20–22 cm koogivormi põhja.

Täidise valmistamiseks püreesta kodujuust ühtlaseks seguks. Sulata tükeldatud šokolaad vesivannil. Hõõru toorjuust kausis lahti, lisa segades sulatatud šokolaad ja seejärel kodujuustupüree. Purusta 3 Domino küpsist sõrmede vahel tükkideks ja sega täidisesse. Laota kirsid koogipõhjale ja vala peale kodujuustutäidis. Lase koogil külmkapis üle öö tarretuda.

Järgmisel päeval valmista kate. Kuumuta potis kompotimahl ja-kirsid keemiseni, lisa segades juurde suhkur. Sega vesi maisitärklisega ja vala segades mahlasegu hulka. Kuumuta seni, kuni segu pakseneb. Lase veidi jahtuda ja tõsta lusikaga koogile.



3. mai 2016

Kreekapärane sidruni-kanasupp

Milline rõõm - soojad ilmad on lõpuks jõudnud ka Eestisse. Eile oli õues tunda juba päris suvist meeleolu ning tundub, et tasapisi on ka minu kodulinn Pärnu ärkamas talveunest. Kohvikud on kolinud terrassidele, et külastajaid esimesi päikesekiiri püüda saaksid, rand on valmistumas rahvamassideks ning üldse kõik pisikesed ja suuremad tänavad on kuidagi tärkamas! Sama päikeseline, kui oli eilne ilma, siis täpselt sama särav on ka seesama supike. 

Praegu on just see aeg, kui minu menüüs on aukoha sisse võtnud erinevad supid. See on hea vaheldus talvisele ahjulihale ning meeldivalt kerge vahepeala enne suurema grillimishooaja algust. Näiteks alljärgnev sidrunimekiga kanasupp on üks minu hetkelemmikuid - maitseb värskendavalt ning saab kiirelt valmis, mistõttu saad kohe peale kehakinnitamist taas õue rutata;)



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails