1. september 2015

Lihtsad suvikõrvitsakotletid


Paljudel minu tuttavatel on tõsine suvikõrvitsate üleküllus ning enam miskit ei ole nendest teha. Kuna ma olen tõeline suvikõrvitsate austaja, siis siinkohal tulengi mängu mina ning olen üks õnnelik, kes kõik need suvikõrvitsad endale saab. Hoidistamiseks olen teinud sel aastal suvikõrvitsatest marinaadi, moosi ja erinevaid hoidiseid. Igapäevaselt olen aga viimased päevad (või isegi nädalad?!) teinud suvikõrvitsaomletti krõbeda peekoni või soolatud lõhefileega, mis maitseb nii hästi, et lähiajal vist isu sellest täis ei saa! Tihedasti on menüüs ka üks minu lemmik ja üdini tervislik suvikõrvitsapasta ning needsamad suvikõrvitsakotletid, mis maitsevad nii-nii hästi. Tänu suvikõrvitsale jäävad need kotletid nii mahlased ja kohevad....ühesõnaga on lõpptulemus nii hea, et vägisi püüad näppe kotletikausist eemale hoida:)



1 sibul
300 g riivitud suvikõrvitsat

1 pk (450 g) linnuhakkliha (kintsulihast või rinnafileest)
soola, pipart 

Haki sibul väikesteks tükkideks ning prae pannil pehmeks. Seejärel sega kokku kõik komponendid ning maitsesta soola ja pipraga. Vormi käte vahel tainast 12 kotletti ning prae need järgemööda pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks.

7 kommentaari :

  1. Väga mõnusad kotletid ja super lihtne oli teha!

    VastaKustuta
  2. Ma ei ole vist kunagi viitsinud kotlette teha, aga neid tegin, sest need olid nii lihtsad ja mis kõige tähtsam - maitsvad :)

    VastaKustuta
  3. Vastused
    1. Muna ei ole siin retseptis tòesti vaja. Linnulihast hakkliha on juba sellise tekstuuriga, et seob omavahel imehästi:)

      Kustuta
  4. Nii tänulik igasugu munata retseptide eest! Aitäh!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Rõõm! Seesuguseid kotletiretsepte, kus muna ei ole lisatud on tegelikult siin blogis veel - näiteks brokoli-kanakotletid, juustu-kanakotletid jne. Soovitan vaadata sildi "hakkliha" alt retsepte:)

      Kustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails