9. veebruar 2015

Panniroog küpsetatud tortilja krõpsude, hakkliha ja praemunadega

Mugavustoit on selle toidu nimi. Maitseb üdini hästi ning koosneb pisut sellistest komponentidest, mida igapäevaselt menüüs ei ole... vähemalt minul. Seepärast ongi vahest sellise toidu valmistamine nii mõnus ning eriline. 


0,25 sibulat
200 g linnuhakkliha
300 g purustatud tomateid
peotäis basiilikulehti
50 g suitsujuustu, riivituna,
125 g tortiljakrõpse
peotäis tavalist juustu, riivituna
3 muna
soola, pipart, suhkrut
oliiviõli
tüümiani

Haki sibul peeneks ning prae pannil õlis klaasjaks. Poole pealt lisa juurde hakkliha, maitsesta soola ja pipraga. Kui hakkliha roosakas värvus hakkab kaduma, siis vala juurde purustatud tomatid ning sega juurde basiilikulehed. Kuumuta madalal kuumusel paar minutit, kuni üleliigne vedelik aurustub. Sega seejärel sisse suitsujuust ning maitsesta segu soola, pipra ja näpuotsatäie suhkruga. Tõsta pann tulelt ning sega ettevaatlikult juurde tortiljakrõpsud. Raputa peale riivitud tavalist juustu. Tee nüüd pannile pisikesed pesad ning löö munad nendesse (jälgi, et munakollane terveks jääks!). Raputa peale soola ja pipart.

Lülita sisse ahju grillrežiim ja küpseta keskmisel kuumusel 200 kraadi juures pannirooga seni, kuni munad on kenasti hüübinud. Serveerides piserda üle oliiviõli ning värske tüümianiga.

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails