1. mai 2009

Kapsarullid kana ja juustuga

/Prindi retsept/

Olen tähele pannud, et viimasel ajal on mu blogis nö võimu saanud igasugu magusad retseptid. Selle vea aga parandan kohe ning panen siia üles ühe hästi mõnusa argipäeva roa. Ülimaitsev vaheldus tavapärastele hakkliha täidisega kapsarullidele. Nii mõnusalt mahlase täidisega (kui sellega mitte koonerdada;)) ja kusjuures minu mees tavalisi kapsarulle ei taha nähagi, neid aga sõi isukalt. Positiivne veel see, et suurema koguse valmistegemisel saab kapsarulle väga edukalt külmutada.


1 suurem hiina kapsas
2 keskmise suurusega kanafileed
2 küüslauguküünt
2 sl hakitud rohelist sibulat
100 g sulatatud juustu
0,5 tl karritsoola

Kaste:
50 g võid
3 sl jahu
4 dl piima
100 g riivitud juustu
soola, pipart


Haruta hiina kapsas lehtedeks. Vasarda lihahaamriga leheroots (vastasel juhul on kapsast raske rulli keerata). Lõika kanafilee väiksemateks tükkideks, lisa purustatud küüslauguküüned, hakitud roheline sibul ja sulatatud juust. Sega see ühtlaseks massiks ning seejärel maitsesta soola ja karriga.

Aseta täidis kapsalehele (ära täidisega koonerda). Keera kapsaleht rulli, keerates lehe servad kahelt poolt täidise peale, nii ei hakka täidis välja valguma. Aseta rullid ahjuvormi.

Kastme jaoks kuumuta pannil või ja sega juurde jahu. Vala peene joana sisse piim ja lase keema. Lõpus puista sisse riivitud juust ning maitsesta soola ja pipraga. Vala kaste kapsarullidele ja küpseta 200 kraadises ahjus 20-25 minutit.


1 kommentaar :

  1. Minu arvates on see suur kompliment söögivalmistajale, kui tavaliselt mittesööja on nõus toitu sööma:)

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails