4. juuni 2021

Minu uus koogiraamat "Minu magus köök. Koogid - lihtsad ja küpsetamata"

 Ma ei tea, kui uus uudis see on, aga veidike rohkem kui kuu aega tagasi ilmus minu uus koogiraamat "Minu uus köök. Koogid - lihtsad ja küpsetamata". Ja mul on suur rõõm, et see raamatuke on juba tee leidnud nii paljude kodudesse, sest hetkel on valmimas sellesama raamatu kolmas trükk! Suur rõõm!

Nagu nimigi ütleb, siis sellest raamatust leiad ohtralt küpsetamata kookide retsepte, mis valmivad kõik ilma ahju kasutamata. Need koogiretseptid on kõik väga kiiresti ja lihtsasti valmivad, samas maitsetes järelandmisi ei ole. Ja valmistamiseks sobivad need koogid kõigile – nii neile, kes koogimaailmaga alles tutvust teevad, kui ka neile, kel taskus juba omajagu kogemusi. Lisaks retseptidele leiad raamatust ka soovitusi ja nõuandeid, et koogitegemine veelgi lihtsamaks muuta. Üheks minu lemmikuks on koogivormide teisendamistabel, tänu millele saad lihtsasti arvutada retseptikogused nii, et need just sinu koogivormiga sobiksid!

Lihtsalt ja kiiresti valmivate kookide retseptid kuluvad alati kõigile marjaks ära, olgu selleks siis kohukesekook, brownie-juustukook pähklikreemiga, Snickersi toorjuustukook, mango-vaarikakook, mee-hapukoorekook, šokolaadivahukook, panna cotta pistaatsiakook või mistahes muu hõrgutis sellest koogiraamatust. Kindlasti leiavad oma lemmiku kõik!

Kokkuvõtlikult võib öelda, et sellest koogiraamatust leiad:

● 45 küpsetamata koogi retsepti
● lihtsad retseptid, mis ei nõua suurt valmistamisvaeva
● kookide tegemiseks kulub 20–40 minutit
● koogid valmivad lihtsatest koostisainetest
● retseptid sobivad valmistamiseks nii argi- kui ka pidupäevaks
● lisaks palju soovitusi ja nippe

Aitäh kõikidele, kes on jaganud minuga juba selle raamatu retseptide järgi tehtud kookidest pilte ning suur tänu kõikidele heade sõnade eest. Kes raamatut veel soetanud ei ole, aga plaanib seda lähiajal teha, siis raamat on saadaval Rahva Raamatu ja Apollo kauplustes. Täpsemad lingid alljärgnevalt:

Rahva Raamat: Minu magus köök. Koogid - lihtsad ja küpsetamata.
Apollo: Minu magus köök. Koogid - lihtsad ja küpsetamata.






Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails