13. detsember 2019

Prisma avas suurima hüpermarketi Baltikumis!

Pean esmalt koheselt mainima, et siinsest postitusest Sa retsepti ei leia, küll aga infot laienenud Prisma hüpermarketi kohta, mis avas hiljuti oma uksed Rocca al Mare keskuses. Kusjuures, uuenenud Prisma on nüüd ligi kahe jalgpallistaadioni suurune, millele mahub üsna palju põnevaid tootegruppe. Tallinnas olles on minu kodupoeks alati Prisma, seda nii tootevaliku, kuid kindlasti ka lastesõbralikkuse pärast. Tõeliselt rõõmustav on nüüd muidugi külastada Prisma toiduosakonda, sest mitmed uuendused löövad minul kohe kindlasti silmad särama.


Food Market. Tegemist on pika toiduletiga, kus on märkimisväärselt lai värske kala valik, rohkelt liha- ja delikatesstooted ning valmistoidulett. Kusjuures, meelepärase kala või liha ostmisel on võimalik maitsestada seda ka koheselt kohapeal! Sealsamas asub ka lihalaagerduskapp, mida toidukettide kauplustest naljalt ei leia. Pitsasõbrad võivad samuti rõõmustada - uuenenud Prismas valmistatakse nüüd pitsasid traditsioonilistes pitsaahjudes. 

Puu- ja juurviljaosakond. Värske kraami osakond on samuti täienenud. Lisaks asub puuviljaosakonnas äärmiselt vahva ananassi viilutamise masin ning apelsinimahlapress. 


Mitmed uued tootegrupid. Prismas leiab põnevaid Herkku ja Tesco kaubamärgi tooteid, samuti on olemas ka Rainbow-sari, mis pakub kvaliteetseid tooteid väga rahakotisõbraliku hinnaga. Müügile on jõudnud ka Beijing 8 hiina pelmeenid, mida iseloomustab eriti täidise- ja maitserohke sisu ning eriliselt õhuke ümbris. Kes selle külmiku piimaleti vastast üles leiavad, siis soovitan seal kindlasti hetke peatuda ning endale meelepärase täidisega pelmeenid korvi pista! Need pelmeenid on tõesti maitsvad ning väärivad proovimist.


Fazeri pagarikoda. Eriline rõõm on muidugi värskelt avatud Fazeri pagarikoja üle, kus valmistatakse ciabattasid ja baquette otse Sinu silme all. Värskelt valminud (ahjusoojasid) saiu saab osta kaasa kohapealt ning need on tõesti ulmeliselt maitsvad. Käisin ka ise ükspäev sealsamas Fazeri pagarikojas käsi jahuseks tegemas ning võin rõõmuga tunnistama, et kõik saiatooted valmistatakse tõepoolest kohapeal isetehtud tainast. Kogused on muidugi üüratud ning kergituskapid ning ahjud töötavad päevad läbi, aga ka valminud küpsetised on ausad - pealt krõbeda koorikuga ning seest niiiii pehmed. 


Need on ühed uuendused, mis minu arvates uuenenud Prismas mainimist väärt. Samuti on säilinud lastesõbralikkus ... karussell tiirutab jõudsalt lasteosakonnas ning näljased lapsed saavad end vajadusel banaaniga kostitada:)




Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails