9. oktoober 2019

Šokolaadine banaani-kookosepuder (gluteenivaba)!

Ma jumaldan hommikusööki, sest ei ole midagi paremat päeva esimesest kohvilonksust ning maitsvast toidust, mis kogu päevale selle õige lükke annab. Mul ei ole kindlat lemmkihommikusööki ning pigem need muutuvad tihti - ei teagi, kas on see seotud töögraafikuga, hooajaga või siis lihtsalt õues olevate ilmadega. Vahest võin ma mitu päeva järjest süüa erinevaid pudrutoite, vahest meeldivad erinevad munaroad, vahest tekib isu erinevate magustoitude järele, mis segatud kokku näiteks Kreeka jogurtist või kaerahelvestest. Pannkooke teen ka, aga need on juba aastaid olnud nädalavahetuste päralt!

Hommikusöögist saab igasugu vigureid meisterdada. Näiteks seesama tatrahelvestest valmistatud puder on äärmiselt põnev ja pisut teistmoodi hommikusöök. Ja tegelikult sobib hästi ka muul ajal maiustamiseks!


Mitmele: kahele
Valmistamisaeg: 10-15 min

2 dl tatrahelbeid
2 dl vett
3 dl kookospiima
0,5 tl kaneeli
näpuotsatäis soola
1 sl kakaopulbrit
3 sl kookoshelbeid
1 suur banaan (purustatuna)
1-2 sl mett
+meelepäraseid lisandeid serveerimiseks
 

Pane 3 esimest komponenti potti ning lase keema tõusta. Alanda kuumust koheselt ning lisa ülejäänud ained (va mesi). Kuumuta madalal tulel mõned minutid, sega juurde mesi. See puder peab jääma maitseküllane, seega lisa vajadusel mett, soola või kaneeli! Serveeri meelepäraste lisanditega!

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails