20. märts 2017

Kohe-kohe: Pärnu Restoranide Nädal tuleb taas!


Ma olen ootusärevalt põnevil, pisut õhinal ning ülevoolavalt rõõmus. Miks? Seepärast, et taas löövad väikese kodulinna tänavad kihama tänu Pärnus toimuvale restoranide nädalale. Kui Teil on plaan Pärnut külastada, siis kindlasti ajastage see külaskäik aprillikuu algusesse, sest 1-9. aprillini on suvepealinnas toimumas järjekordne Pärnu Restoranide Nädal. Eks kevadväsimuse vastu aitab ikka kõige paremini üks korralik külaskäik (koos heade sõpradega) mõnda oma lemmiktoidukohta;) Võib juba öelda, et traditsiooniks kujunenud restoranide nädal tekitab rohkelt elevust ning sel ajal on toidukohad maitsete otsijatest pungil. 


Miks ma seda kõike räägin? Sellepärast, et juba homme (21.03.2017) avatakse Pärnu Restoranide Nädala ametlikul lehel broneerimissüsteem (parnurestaurantweek.ee) , mille kaudu on võimalik aprillikuu algusesse mõni tore lõuna- või õhtusöök broneerida - kahekäiguline lõuna hinnaga 10€/in ning kolmekäiguline õhtusöök hinnaga 18€/in. Sealsamas lehel avalikustatakse homme ka täpsed menüüd! 

Sel korral on restoranide nädalast osavõtmas 25 restorani:
Resto Akord, BabyBack Ribs & BBQ Pärnu, Da Vinci Pasta & Pizza, Embecke, EAGLE, Hea Maa, Pärnu Jahtklubi restoran, Gruusia restoran Kolhethi, Lime Lounge, Mahedik, Mon Ami, Noot, Restoran Paradiis, Passion Cafe, Piparmünt, Trahter Postipoiss, Pärnu Kalamajaka kohvik, Restoran Raimond, Rannahotell restoran, Strand, Tervise Paradiisi a’la carte restoran, Villa Ammende restoran, Villa Wesset restoran, White Beach Golf restoran ja Café Grand.  

Minul on olnud võimalus pakutavate roogadega eeltutvuda, neid pisut pildistada ning tegelikult ka eraldi maitsta. Muljed on väga  head. Ma olen ikka öelnud, et Pärnust on kujunenud omamoodi juba heade maitsete linn ning restoranide poolt pakutavad road vaid tõestavad seda. Hiljuti külastasin ja maitsesin ka restoranide nädala menüüd restoranis Raimond, kus ainuüksi juba väga meeldiva teeninduse eest tasuks seda kohta külastada. Toidud jätsid ka väga hea mulje ning kindlasti sealne kohapeal küpsetatud leiva-saiavalik teeb silmad ette paljudele söögikohtadele (ma pean seda lihtsalt mainima, sest kõik need saiad-leivad olid nii värsked, krõbedad ja maitsvad ja..... oehhhh:)) .


Eks pildid räägivad rohkem kui tuhat sõna ning seepärast pisike pildirida restoranide nädalal pakutavatest roogadest. Klõpsisin need veebriarikuu lõpul Pärnu Rannahotellis siis, kui roogade ametlik pildistamine toimus:




Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails