Soovite üht ülimalt lihtsat retsepti lõuna- või õhtusöögiks?
Palun väga - alljärgnevalt üks suurepäraselt maitsev kalkuniroog, mille
valmistamiseks on vaja vaid 4 komponenti - kalkuniliha, soola, sinepit ja võid ning lõpptulemuseks on nii-nii hea kalkuniroog.
600 g Rannamõisa jahutatud kalkunirinnafileed
soola
2 sl mahedat sinepit
50 g võid
soola
2 sl mahedat sinepit
50 g võid
Lõika kalkunifilee 2-3 cm paksusteks viiludeks. Maitsesta
need soolaga ning hõõru kokku sinepiga. Seejärel laota kalkuniviilud ahjuvormi.
Aseta peale võitükid ning küpseta 180 kraadi juures 20-25 min. Serveeri koos
värske salati või pastaga.
Kui soovite, võite kalkuniliha asemel kasutada ka broilerikintsuliha ...
Kui soovite, võite kalkuniliha asemel kasutada ka broilerikintsuliha ...
Kommentaare ei ole :
Postita kommentaar