12. veebruar 2012

Suitsukanatrühvlid killukese pirniga

See, et paar päeva tagasi toidublogide Top10 avaldati on vist paljudele teada. Rõõm oli asuda kolmandal kohal koos toidublogi Sööme silmadega. See retsept valmiski tegelikult toidublogide artikli tarbeks, mis ilmus reedeses (10.02.11) Naistelehes. Retsepti saatmise nädalal olid ajad kiiremast kiiremad ning seetõttu näppasin idee minu viimase aja lemmikute - soolaste trühvlite arvelt. Niisiis - suitsukanatrühvlid pirniga. Soolane trühvel, kus kergeks kiiksuks pirni magusus. Sõbrapäevaks ju ideaalne maius, kas pole? Kui magusasõber väga ei ole, siis läheb ehk loosi karbitäis soolaseid suitsukanatrühvleid. Kinkijale teeb kindlasti rõõmu trühvlite valmistamise lihtsus ning kingisaajat võiks rõõmustada väike vaheldus magusate kommide asemel. Hääd! 



20-22 tk

200 g toorjuustu
200 g suitsukana, puhastatult
50 g pirnitükke, kooritult
1 tl kreekapähkleid, peeneks hakituna

Katteks: 
hästi peeneks hakitud kreeka pähkleid

Sega omavahel toasoe toorjuust ja suitsukanatükid ning püreesta kergelt mikseriga. Lisa väikesteks tükkideks lõigatud pirnitükid ning kreeka pähklid. Aseta segu külmkappi ca pooleks tunniks. Seejärel vormi lusika abil väikesed pallid ning veereta neid kreeka pähkli purus. Ennes serveerimist hoia külmkapis.



2 kommentaari :

  1. Tere,igaksjuhuks küsin et milline toorjuust kõige paremini sobiks? Millist teie kasutate?

    VastaKustuta
  2. Mina kasutan Farmi toorjuustukreemi.

    Samas kui on soovi (või kui külmkapis leidub), siis võib selles retseptis kasutada 100 g toorjuustu ja 100 g sulatatud juustu:)

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails