30. oktoober 2011

Müslitops teele kaasa, juhul kui hommikul on kiire

Kindlasti on mul saatusekaaslasi, kes hommikuti enne tegusa päeva algust ajahätta jäävad - põhjusteks siis liighiline tõusmine, liiga varasele hommikule omane isutus või kohe-kohe bussijaamast teise linna väljuv buss. Igastahes juhtub tihti, kui pean oma mõnusa traditsioonilise hommikusöögi asendama bensiinijaamas pakutavale.


Viimasel ajal on aga minu lemmikuks osutunud hoopis teepeale kaasapakitud hommikusöök, mille leidsin ühest oma lemmikblogist. Lühikese ajaga on saanud see minu poolt müslitopsi nime. Miksin selle hommikuti kokku oma kõige lemmikumatest koostisainetest, lisaks müslile lisan sutsu meemehe mett, külmutatud marju või banaani, veidi maitsestamata jogurtit ning ülimalt täiuslik toit kotti pistmiseks ongi valmis (ära ainult lusikat unusta!). Minu maitsemeeled eelistavad müslitopsis korraga ühte sorti marju või puuvilju, kuid neid võib purki kuhjata muidugi niipalju kui soovi on. Head isu ja kiireid hommikuid:)

müslit
ca 2 tl mett
erinevaid puuvilju või marju
(banaani, melonit, virsikut, mustikaid, maasikaid vms)
maitsestamata jogurtit

Võta pealt suletava kaanega pisike purk. Raputa purgi põhjale oma kõige lemmikumat müslit. Selle peale aseta marjad või puuviljad (võid panna erinevaid või eelistada ainult ühte sorti). Seejärel nirista peale mesi. Kõige peale pane maitsestamata jogurt (täpselt niipalju, kui ise heaks arvad). Sulge kaas ning pista purgike koos lusikaga käekotti. Maiusta teepeal.


7 kommentaari :

  1. thank you for sharing casey's breakfast on the go with your readers!
    j.

    VastaKustuta
  2. Mul on just tuleval laupäeval hirmvara vaja hakata Tallinnast Võrru sõitma, ülima tõenäosusega bussiga. Nii et hea meelega pakiks säärase endale kaasa.
    Aga oled sa ise proovinud - kuidas on seda bussis süüa, kas kõrvalistuja pahaks ei pane, et teda säärase maitsepommiga kiusad? Ma läheks küll jubedalt närvi, kui mu kotis oleks viimane leht nätsu ja keegi taiplik tegelane võtaks oma sumadanist terve hommikusöögi välja :-D

    VastaKustuta
  3. Aga Liina, tee siis kohe kaks tükki ja paku kõrvalistujale ka:)

    VastaKustuta
  4. Jennifer - thank you for a recipe idea;)

    VastaKustuta
  5. ma vist ei ole niiiii hea inimene, pigem vahin üle oma müslipurgi kõrvalistujale parastavalt otsa, et ise oled süüdi, et Ragnet ei tunne ja häid nippe kõrva taha ei pane :-P

    VastaKustuta
  6. :D... ja kõrvalistuja tuju rikkumiseks võiks ju veel ohkida ja mõmiseda isetehtud müslitopsi sisu tühjendades:)

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails