6. aprill 2010

Porgandi lisandiga oranžikirev munavõie

/Prindi retsept/

Ega see blogija elu lihtne ei ole. Istusin eile unetusest või siis üleväsimusest arvuti taga ning kirjutasin pika romaani sellest kuidas unise peaga on võimalik kirjutada munavõidest. Viimased paar sõna oli veel kirjutada, kui järsku valitses arvutiekraanil valge ekraan, kus ainsaks kirjutiseks oli täht k. Mõni minut suurte silmadega imestust ja siis paar kurjemat sõna, taibates, et tähekombinatsioon ctrl+A on jälle pahanduse teinud.... nii ongi võimalik hetkega ilma vaevata kõike kustutada ning ilmselgelt oli kell pool 3 öösel liiga hiline aeg uuesti blogimiseks. Lükkasin arvuti klapi kinni, sulgesin teleka, kus miskipärast olin vaadanud venekeelset jalgpalli ja kobisin ennast sõimates magama:) Kurtmise kõrvalt aga natuke päikeselisemat tooni retsept - oranži värvuline munavõi, kus lisanditeks ricotta, toorjuust ja porgandid:


4 keedetud muna
75 g toorjuustu
0,5 keedetud porgandit

120 g ricottat (või teralist kohupiima)
soola, pipart


Eralda munakollased ning vahusta need mikseriga koos toorjuustu, keedetud porgandi ja ricottaga kohevaks. Haki munavalged noaga hästi väikesteks tükkideks ning sega see eelnevalt vahustatud munasegu hulka. Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri röstsaiaga.

8 kommentaari :

  1. Oi kui mõnusalt kevadiste värvidega saiakate :)
    Muide, mind on vahel aidanud see, kui "Redigeeri" menüüst vajutada "võta tagasi" ja nagu imeväel saabub tagasi kogu kogemata kustutatud tekst. Aga jah, see unise peaga blogimine on üks ohtlik tegevus. Ka ise olen hommikul imestanud oma veidrate mõttearenduste ja vigase eesti keele üle ;)

    VastaKustuta
  2. Klahvikombinatsioon Ctrl+Z toimib ka "Undo"-na ja toob teksti tagasi :)
    Tervitusi ööblogijate rindelt!

    VastaKustuta
  3. Aitäh nõuande eest Tuuli, aga tagasi ei saanud võtta, näitas tühja lehte. Postitus kirjutades blogger salvestab postitust iga natukese aja tagant nö draft'ina, aga vahtisin seda ekraani vist liiga kaua imestunult, nii et salvestatud draft sisaldas samuti vaid tähte k:)..nii et süüdi on puhtalt mu enda aeglane taip...

    VastaKustuta
  4. ...vot seda ctrl+Z nippi ma ei teadnudki.....ja toimibki, proovisin just järgi.

    Tänud juba ette nende selle eest, mis ma kõike kavatsen kustutada kogemata;)

    VastaKustuta
  5. Aga porgandivõie on küll ülimalt isuäratav. Viimasel ajal ongi isu selliste mahedate leivakatete järgi ning proovin seda kindlasti.

    VastaKustuta
  6. mmm, mis maitsva välimusega võie! Eriti meeldib, mulle, et tegu on just võidE, mitte VÕIga :) seda tahaks kohe järgi proovida.
    millist toorjuustu Sa kasutasid?

    VastaKustuta
  7. Kautasin Farmi toorjuustu, see leiab viimasel ajal üsna tihti tee minu külmkappi..

    VastaKustuta
  8. meil on analoogne asi olnud kohustuslik suvepuhkuste menüüs, pehme juust, porgand, või, küüslauk, sool. ideaalne hommikusöök merekaldal, miskittõttu kodus pole me seda eriti teinud :)

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails