27. aprill 2010

Kohvimaitseline kohupiima-šokolaadikreem

/Prindi retsept/

Pean kindlasti mainim, et täna saadeti mulle Olümpia kohviku võiroose - terve kotitäie. Kui Tallinnat külastan võib mind alati sealsamas kohvikus võiroosi järjekorras seismas näha. Mulle meeldib kui võirooside tegemisel pole või ega ka soolaga koonerdatud. Minu võirooside välimääraja: pealtnäha kihilised, seest kuldkollased või rohkusest ning parajalt suured, et kõht ikka täis saaks. Igastahes naudin neid hetkel koos teega ning peast käib läbi mõte, et neid võiks sama lihtne olla teha, kui seda kohvimaitselist kohupiimakreemi, mille tegin kaks päeva tagasi. Sellest ajast olen nüüd tihedasti lusikaga külmkapi kallal seda kreemi maitsmas käinud. Maitselt tuli super ning hetkel käivad peas mõtted seda magustoitu ka koogi koostisesse sokutada:)
Piilu ka nami-nami kooskokkamist!


kolmele-neljale

100 g piimašokolaadi
400 g kohupiimapastat

2 pk Nescafe lahustuvat kohvipulbrit 3in1

Murra šokolaad väiksemateks tükkideks ning sulata veevannil. Sega kohupiim ja kohvipulber ning lisa hulka sulatatud piimašokolaad. Lase külmas vähemalt 1 tund seista ja serveeri.

7 kommentaari :

  1. Väga hea rakendus kapis seisvale piimasokolaadivirnale ja toorjuust sai ka just valmis. Sama kreemi ma kasutan ühe biskviitkoogi vahele (valmis kohviga vaid). Magustoiduks pole kunagi taibanud teha. Ma muidugi ei suutnud ja virutasin veidi purustatud küpsiseid ka sisse. Ah kui hea!

    VastaKustuta
  2. Võiks ka suurem piimašokolaadivirn kapis leiduda, kõik läheb küpsetamiseks või siis käib mees vahepeal köögikapis vargil:)

    VastaKustuta
  3. Millist piimašokolaadi Sa kasutad :)? Ma olen tähele pannud, et Kalevi oma see pole

    VastaKustuta
  4. Tegelikult ega ma miski kindla šokolaadimargi fännaja ei ole (välja arvatud fazeri suurte pähklitega šokolaad söömiseks:)) Poest ostan seda, mis seal parasjagu silma jääb. See konkreetne maius on tehtud Schogetton šokolaadist.

    VastaKustuta
  5. Just tegin seda, ootamatud külalised tulvad varsti ja otsustasin teha midagi lihtsat ja kiiret. :)

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails