21. juuli 2008

Kanafilee ananassi-juustukattega

/Prindi retsept/

See retsept oli mul juba ammu olemas, kuid millegipärast pole seda proovinud, arvatavasti sellepärast, et mu mees ei salli magusat ja soolast üheskoos taldrikul. Igastahes tuli toit maitsev - ananss sobib kanaga suurepäraselt.


neljale

4 kanafileed
soola
ca 75 g ananssitükke
ca 4 juustuviilu (1 viil olgu umbes 30 g)
4 spl majoneesi
Vasarda kanafileed õhemaks. Seejärel prae pannil kergelt, vahepeal maitsesta fileesid soolaga. Aseta fileed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tõsta fileede peale ananassitükid, seejärel juustuviil ning kõige peale majonees. Küpseta fileesid ahjus 175 kraadi juures seni kuni juust on sulanud. Serveeri riisi ja/või köögiviljadega.

5 kommentaari :

  1. Meie peres ka sarnane roog üks lemmikutest, kuid see siis vahe, et kana maitsestamisel lisan tibake ingverit ja fileed paneerin muna-riivsaiaga, praen kergelt mõlemalt poolt pannil ja siis ahjuplaadile koos ananassi ja juustuga. Piilu toidutaresse, kunagi aastate eest sai sinna pildistatud sammsammult õpetus.

    VastaKustuta
  2. juba piilusin, väga isuäratav. Nüüd kui talv ukse ees, siis ingver toitudes tihedam külaline ja kindlasti kasutan seda järgmine kord;)

    VastaKustuta
  3. Kui ma nüüd ükspäev korralikuma pildi ka klõpsutada saan, siis näeb ehk toit ka pildil veidi apetiitsem välja:)

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails