1. oktoober 2007

Seljanka(põhi)

Seljanka põhja võib valmistada suuremas koguses ning hoida sügavkülmas, lisades sellele valmistamise ajal vaid soovitud koguses vett. Jällegi üks tore toit, mida võimalik külmutada ja kui söögitegemisega kiireks läheb, siis valmib seljanka mõne minutiga.


Valmistusaeg 20-40 min.

5 sibulat
2 spl rasvainet (õli)
6 hapukurki
loorberit,
pipart
soola
suhkrut

sinepit
3 spl tomatipüreed
3 spl ketšupit

300 g keedetud liha
100 g sinki
200 g viinereid
hakitud maitserohelist

1. Tükelda sibulad ja kuumuta rasvaines, lisa tükeldatud hapukurgid ja maitseained ning hauta 5-10 minutit.
2. Lisa tükeldatud , viinerid ja sink ning liha.
3. Kuumuta veelkord. Vajadusel maitsesta veel. Supp peab jääma parajalt vürtsine

Hüva nõu: kui armastad oliive, siis võib neid samuti supile lisada
Kui soovid kohe supipõhjast suppi valmistada, siis lisa vaid soovitud kogus vett. Serveeri hapukoore, maitserohelise ja sidruniviiluga.

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails