14. mai 2019

Uus raamat: Hull makroonide järele

Mul on rõõm teatada, et ilmunud on üks võluvatest maitsetest tulvil raamat: "Hull makroonide järele". See on kohe kindlasti kasulik kokaraamat neile, kes soovivad makrooniteoga kodus ise algust teha - raamatust leiab makroonide valmistamise põhiretseptid (Itaalia, Prantsuse ja Šveitsi meetodi järgi), ohtralt täidiseretsepte ning kasulikke nippe ja soovitusi, et ebaõnnestumisi vältida! Seega sobib see raamat neile, kes makroonitegu juba pikemat aega ette plaanivad võtta!
Põhjus, miks ma selles räägin on see, et mul oli rõõm pildistada üles kogu selle kokaraamatu makroonid ning üha suurem rõõm on nüüd neid sellesama raamatukaane vahel näha. Raamatu autor on makroonimeister Edith Kuusik, kes on ka Seikluskohviku tubli ja töökas perenaine.
Raamat on leitav Rahva Raamat kauplustest, seega kui oled makroonifänn, siis tasub see endale kindlasti soetada! Hetkel on minu blogi facebook-lehel käimas ka loosimäng, seega on viimane aeg osa võttam kui oled huviline;)



Pildid ütlevad aga rohkem kui tuhat sõna, seega alljärgnevalt imepisike ülevaade makrooniraamatu kaante vahel toimuvast:


Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails