27. jaanuar 2018

Üks teade ja üks lihtsasti valmiv pesto-piimasupp

Esmalt muidugi teade! Ma ei tea, kas te olete märganud, aga selle blogi paremasse nurka on ilmunud üks FB-kastike ning sellega seoses võin nüüd valjult hõigata, et see toidublogi leidis lõpuks tee ka Facebooki. Seega, olete kõik oodatud liituma facebookis kokkama-lehega siin: Kokkama - Ragne Värk. Püüan jagada seal infot oma tegemistest, köögikatsetustest ning loomulikult hoian kursis uute retseptidega! Olete kõik oodatud.

Nüüd liigume aga ühe äärmiselt mõnusa supiretsepti juurde. Selle retsepti puhul on tegelikult tegemist klassikalise piimasupiga, mida siis on kergelt täiustatud suitsukana ja pestoga. Olen nimelt viimasel ajal lausa sõltuvuses, kui mõnda kooresemasse või tummisemasse suppi on lisatud suitsukana. See lisab supile mõnusalt omapärast mekki. Samuti lisasin supile pestot, mis traditsioonilise olemusega piimaspiga lausa imesid tegi. Seda suppi sõid ka minu lapsed, kes on muidugi suured piimasupi asutajad. Samas ehk meeldib see toit ka nendele lastele, kelle lemmikute hulka piimasupid väga ei kuulu:) See supp on gluteenivaba! Makarone, siit supist ei leia, kuid alati võib retseptiga mängida ning vastavalt oma soovidele meelepäraseid lisandeid lisada.
Retsept ilmus ka 3.01.18 Naistelehes!


Mitmele: kahele
Aeg: 15 minutit

125 g suitsukanaliha
2 dl puljongit
4 dl piima
1 sl pestot
näpuotsatäis jahvatatud musta pipart

Haki suitsukana hästi peeneks. Pane kõik komponendid potti ning kuumuta madalal kuumusel kuni keemiseni (ära keema lase). Seejärel alanda kuumus miinimumini ning lase vaiksel tulel veel valmida 3-4 minutit. Serveeri!

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails