24. juuni 2010

Pildimeenutus Perrier koktelilivõistlusest

Ma olen seda postitust juba nii pikka aega edasi lükanud. Alustasin selle postituse kirjutamist möödunud nädalavahetusel suvilas keset metsa ja vaikust ning sääsekedest ärasööduna:). Kuna aga tänapäeva tehnoloogia ajastu leiutis netipulk ei võimalda siiski korralikku netiühendust leida kuuskede-kaskede keskel, siis jäi see kirjutis pooleli.

Niisiis kirjutan paar rida 16. juunil Solarises toimunud alkoholivabade kokteilide võistlusest ehk siis uhkema nimega jõukatsumusest - Perrier Grand Drink 2010.

Seekord olin koos teiste toidublogijatega Tuuli (Ise tehtud hästi tehtud. sellega seoses Tuuli, tli mu üks asi meelde, kohe parandan vea:)), Mari-Liisi (Siit nurgast ja sealt nurgast) ja Marisega(Perenaine.ee) žüriis, kelle ülesandeks oli hinnata kokteili välimust, aroomi ja maitset. See viimane oli kõige tänuväärsem töö:)

Kokku maitsesime 30 erinevat kokteili. Mõtteis täiesti käkitegu, kuid mida rohkem lõpu poole, seda rohkem tekkis isu üks saiapäts või tahke asi nahka pista. Kokteile oli erinevaid, ainsa kriteeriumina pidid nad sisaldama Perrier mineraalvett. Tundub, et hetketrendina on kokteilides kasutusel kurk või arbuus. Kurk ausalt öeldes tekitas maitseelamusi äärest ääreni:)


Lõpptulemusena saavutas meie, toidublogijate silmis esikoha kokteil nimega:
Good Morning, Honey!
(autor Gerda Viks/Individuaalvõistleja)
Retsept:
Perrier pikenduseks

Värskelt pressitud laimimahl 1 cl

Värskelt pressitud melonimahl 8 cl

Monin Meloni siirup 1 cl

Mesi 1,5 cl

Basiilik 2 lehte

Must pipar


Üldkategoorias sai esimese koha Liina Park/Olympic Casino


Kokteil „L`eau de l`amour„ ( Armastuse vesi )
Retsept:
Perrier 12,5 cl

Värskelt pressitud granaatõunamahl 2 cl

Värske kurk 6 viilu

Maasikad 1,5
Laim 2 sektorit

Värske oregano Paar oksa

Monin Peach siirup 2 cl




Võidukokteil

Selline tore asi toimus kolmapäeval, ideid ja mõtteid mitmeid tegin endale järgmisel päeval pisikese hommikuse äratusjoogi. Purustasin kurgi mikseriga, lisasin mett, veidi apelsinimahla ning rohkesti mineraalvett:)


Üks hea kokteil - Sõstra serenaad:)

1 kommentaar :

  1. Ma arvan, et on tore, et selliseid üritusi korraldatakse, sest see pakub lõbusat ja loomingulist väljundit inimestele, kes ei joo alkoholi või kes tahavad proovida midagi uut. Lisaks on alati lõbus näha, milliseid unikaalseid ja maitsvaid jooke inimesed suudavad välja mõelda.

    Kas keegi on kunagi varem osalenud sellisel kokteilivõistlusel? Tahaksin kuulda teie kogemustest või teistest sarnastest üritustest, millel olete osalenud!

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails