21. november 2009

Pannkoogipasta

Nädal aega on möödas Kodukokk2009 võistlusest ning nüüd panen kirja ka minu võistlusel valminud retsepti. Valmistasin seda eile, et täpseid koguseid kirja panna ja ma veendusin selle retsepti lihtsuses ja heas pannkoogises maitses. Minu võistluse muljed ja retsept ilmus ka tänases Pärnu Postimehes (21.11.2009). Pannkoogitaina retsepti näol on tegemist minu lemmikuga - sellest tulevad maailma parimad ülepannikoogid!! Just täpselt sellised, mis sobivad pühapäevahommiku lauale koos endatehtud maasikamoosi ja tassikese rohelise teega:)



viiele

Pannkoogitainas:
2 muna

3 dl jahu

5 dl piima
2 sl suhkrut
0,5 tl soola


Täidis:

0,5 sibulat
1 paprika
100 g hakkliha

100 g suistusinki 200 g kodujuustu
100 g toorjuustu
2 sl sinepit
2 pirni
soola, pipart

Klopi munad vahule, lisa vaheldumisi pidevalt segades jahu ja piim. Maitsesta suhkru ja soolaga. Küpseta kuumal pannil ülepannikoogid. Valmis küpsetatud pannkoogid lõika noaga peenikesteks ribadeks.

Haki sibul ja paprika väikesteks tükkideks ning prae koos hakklihaga kuumal pannil õlis klaasjaks. Lisa tükeldatud suitsusingi ribad. Sega omavahel kodujuust, toorjuust ja sinep ning lisa pannil olevale segule. Maitsesta soola ja pipraga. Kõige viimasena lisa pirnikuubikud ning pannkoogiribad. Sega korralikult kõik omavahel segamini ning serveeri.

5 kommentaari :

  1. Saab järele proovitud!!! Tundub väga hea...

    VastaKustuta
  2. Väga huvitav lähenemine asjale! Isu suutsid küll tekitada :)

    VastaKustuta
  3. Tegin ka selle pannkoogipasta ära. Külalised kiitsid väga. Mis sinepit sa seal kasutasid? Pirnid olid mul liiga kõvad ja kuivad, oleks mahlakamad pidanud olema. Pannkoogi retsept sai ka minu lemmikuks. Eile tegin veelkord neid pannkooke ainult täisterajahuga. Ei tulnud algul pannkoogi moodi väljagi. Siis lisasin 4sp veel tavalist nisujahu ja siis juba õnnestusid. Aga siiski tavalise jahuga on pannkoogid ikka paremad, kuid mitte nii tervislikud.:)

    VastaKustuta
  4. Kasutasin tavalist mahedamaitselist sinepit. Kusjuures eks sellega ongi nii, et need kõige õigemad tulevad ikka ainult nisujahust, kui aga vehepeal vaheldust tahad teiste maitsete näol, siis on odrajahu, rukkijahu jne sobilikud, klassikalised tulevad aga ikka nisujahust;)

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails