1. oktoober 2007

Purukook

/Prindi retsept/

Selle koogi puhul on hea see, et retseptis vajaminevad ained on alati kodus olema. Olen teinud ka nii, et koogile puru pole peale pannudki, vaid kogu taigna asetanud põhjaks. Nii või teisiti tulemus on hea nostalgia.


200 g toasooja margariini
2 dl suhkrut
1 muna
8 dl nisujahu

Vahele:
5 dl meelepärast moosi

Vahusta margariin suhkruga. Lisa mikserdamist jätkates muna ja jahu, kuni saad ühtlase kergelt teralise segu. Kalla 2/3 purusegust küpsetuspaberiga vooderdatud 25x35cm ahjuvormi. Vala peale moos. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 3o minutit, seejärel puista peale ülejäänud purusegu ning küpseta veel 10 minutit.

8 kommentaari :

  1. v2ga m6nus, elan ameerikas ja tuli isu koduse purukoogi j2rele, t2pselt see mida otsisin!

    VastaKustuta
  2. Tere.Kui tooreid õunu panna vahele, kas siis peaks valmistamist kuidagi muutma?
    Tänud!

    VastaKustuta
  3. Tere.Kui tooreid õunu panna vahele, kas siis peaks valmistamist kuidagi muutma?
    Tänud!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Väikesteks tükkideks lõigatud õunatükid sobivad siia kooki imehästi. Need võiks eelnevalt suhkru ja kaneeliga kokku sega da ning siis toimida nii, nagu retsepti öeldud.

      Kustuta
    2. Väikesteks tükkideks lõigatud õunatükid sobivad siia kooki imehästi. Need võiks eelnevalt suhkru ja kaneeliga kokku sega da ning siis toimida nii, nagu retsepti öeldud.

      Kustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails