6. oktoober 2007

Kamavaht

Selle magustoidu valmistamine võtab aega vaid mõned minutid. Lõpptulemus on aga nii maitsev ja lihtne. See magustoit sobib suurepäraselt 24. veebruari pidulauale! Kindlasti ära valmistamisel kamajahu välja jäta, sest see ongi selle magustoidu õnnestumise võti. 
 
 
Mitmele: neljale 
 
200 ml vahukoort
3 sl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut

400 g kohupiimapastat
3 sl kamajahu
1 tl pressitud sidrunimahla
 
 
Vahusta vahukoor suhkru ja vanillisuhkruga, lisa segades kohupiim ja kamajahu. Piserda kamavahule maitse täiustamiseks juurde pisut sidrunimahla. Jaga vaht kausikestesse ja serveeri.

17 kommentaari :

  1. võrratu , et selle repsepti leidsin :D ma totaalselt armastan kamavahtu jõhvika või pohla moosiga .:)

    VastaKustuta
  2. Oi, oi kui hea. Nii paras just reede õhtuks teha ja siis nautida. Kamajahu panin isegi 4 spl ja sõime maasika moosiga.

    VastaKustuta
  3. Jah nõustun, ega kamajahuga tagasi hoida ei tasu...

    VastaKustuta
  4. Kui kamajahu veidi kuival pannil röstida, siis...:) on veelgi parem.

    VastaKustuta
  5. KUsjuures see on väärt nipp - tänud!! Proovin kindlasti ära, arvestades et kamajahu trühvleid teen peaaegu, et iga nädal;)

    VastaKustuta
  6. Seda on rõõm kuulda:) Kui martsipan meeldib, siis soovitan seda kamavahu sisse segada - mõnus:)

    VastaKustuta
  7. Fariinisuhkruga on veel parem ja toorjuustu ikka ka:-)

    VastaKustuta
  8. Õigel ajal leitud suurepärane retsept :)
    Nautisime seda praegu presidendi kõne kõrvale. Väga maitsev ja lihtne!

    hHad EV sünnipäeva! :)

    VastaKustuta
  9. Vastused
    1. Ja muidugi- igasugu marjad on täiesti teretulnud selles magustoidus:) Maasikad, vaarikad, mustikad - ühesõnaga kõik, mida suvine hooaeg pakub:)

      Kustuta
  10. Millega võiks kohupiima(pastat) asendada? Nimelt nt Norras ei müüda peale riccota miskit kohupiimalaatset :(

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails