Selle magustoidu valmistamine võtab aega vaid mõned minutid. Ja mis kõige olulisem, see maitseb nii hästi. Olen tihti seda lihtsat magustoitu külalistele pakkunud ning siiamaani on kiidetud. Peab ütlema, et kama annab sellele magustoidule tohutult palju juurde. Tekitab sellise maitse, mida tahaks maitsta aina veel ja veel.
neljale
400 g kohupiimapastat
200 ml vahukoort
3 spl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
3 spl kamajahu
1 tl pressitud sidrunimahla
Vahusta mikseriga vahukoor suhkru ja vanillisuhkruga, sega hulka kohupiim ja kamajahu. Piserda kamavahule maitse täiustamiseks hulka sidrunimahla. Jaga kamavaht kausikestesse ja serveeri.
võrratu , et selle repsepti leidsin :D ma totaalselt armastan kamavahtu jõhvika või pohla moosiga .:)
VastaKustutaOi, oi kui hea. Nii paras just reede õhtuks teha ja siis nautida. Kamajahu panin isegi 4 spl ja sõime maasika moosiga.
VastaKustutaJah nõustun, ega kamajahuga tagasi hoida ei tasu...
VastaKustutaKui kamajahu veidi kuival pannil röstida, siis...:) on veelgi parem.
VastaKustutaKUsjuures see on väärt nipp - tänud!! Proovin kindlasti ära, arvestades et kamajahu trühvleid teen peaaegu, et iga nädal;)
VastaKustutaNo superhea retsept! :)
VastaKustutaSeda on rõõm kuulda:) Kui martsipan meeldib, siis soovitan seda kamavahu sisse segada - mõnus:)
VastaKustutaFariinisuhkruga on veel parem ja toorjuustu ikka ka:-)
VastaKustuta:)
KustutaÕigel ajal leitud suurepärane retsept :)
VastaKustutaNautisime seda praegu presidendi kõne kõrvale. Väga maitsev ja lihtne!
hHad EV sünnipäeva! :)
Rõõm - lihtne on see retsept tõesti. Hea ka;)
KustutaMina panen maasikaid sisse :)
VastaKustutaJa muidugi- igasugu marjad on täiesti teretulnud selles magustoidus:) Maasikad, vaarikad, mustikad - ühesõnaga kõik, mida suvine hooaeg pakub:)
KustutaMillega võiks kohupiima(pastat) asendada? Nimelt nt Norras ei müüda peale riccota miskit kohupiimalaatset :(
VastaKustutaAga ka ricottaga võib seda proovida:)
Kustutaperfecto
VastaKustutaRõõm!
Kustuta