16. mai 2023

Õun ja apelsin. Värskendavad suvemokteilid

Suvesoojaga on erinevad alkoholivabad kokteilid lihtsalt ideaalsed. Mõnusalt jahutavad, omajagu turgutavad ning justkui kerge magustoidu eest. Kuna suvi hakkab oma soojusega juba endast märku andma, siis on õige aeg jagada kahte mõnusat suvekokteili.

Need on inspireeritud suvest ja värskusest. Oi, kuidas ma katsetasin erinevaid variante ning lõpuks võitsid ikka need kõige lihtsamad ja loogilisemad kooslused. Apelsinikokteilie lisasin ka pisut särtsu ingveri näol, mis teeb lõpptulemuse nii mõnusaks! Nende mõlema joogi tegemisel kasutasin ma magustajana PROMO Cash&Carry kauplustes müüdavaid Teisseire siirupeid. Leedriõiesiirup sobitus näiteks õunamahlaga nii hästi. Soovi korral võid kasutada ka muid meelepäraseid siirupeid või magustajaid. 

Oluline on, et Sul oleks kindlasti käepärast jää, sest jahutav ja kergelt külm mokteil on ikka hoopis midagi muud, kui toasoe joogike. Kõik ülejäänud nende kokteilide juures on lihtsalt kokkusegamisvaev.

Jahutav õun

Kogus: ühele
Valmistamisaeg: 5 minutit

1 dl õunamahla
1 dl mineraalvett
veerand laimi
1 sl leedriõiesiirupit (Teisseire)
jääkuubikuid

Sega omavahel mahl ja vesi, pigista juurde laimimahl ja lisa siirup. Täida klaas jääkuubikutega ning vala kokteil klaasi.

Päikesekollane apelsin

Kogus: ühele
Valmistamisaeg: 5 minutit

1 dl apelsinimahla
1 dl mineraalvett
jupp ingverit
0,5 laimi
1 sl maasikasiirupit (Teisseire)
jääkuubikuid

Sega omavahel mahl ja vesi. Koori ja riivi ingver peene riivipoolega. Pressi mahl ingveri viljalihast välja ning lisa joogile. Lisa ka laimist pressitud mahl ja siirup. Täida klaas jääkuubikutega ning vala kokteil klaasi. 

Postitus valmis koostöös PROMO Cash&Carry kauplusega.


Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails