3. mai 2023

Minu uus kokaraamat "Minu soolane köök: lõuna- ja õhtusöök lihtsalt ning maitsvalt"

Mul on suur rõõm teatada, et aprillikuu lõpus ilmus minu uus kokaraamat "Minu soolane köök. Lõuna- ja õhtusöök lihtsalt ning maitsvalt". Nagu pealkirigi vihjab, siis sellest kokaraamatust leiate meeldivalt lihtsad ja vähese vaevaga valmivad lõuna- ja õhtusöögid. 

Ei ole vist kedagi, kelle peres ei oleks kõlanud lauset „Mida täna söögiks teha?“. Minu uus kokaraaraamat (128lk) ongi saanud inspiratsiooni just sellest küsimusest ja pühendatud kõikidele, kes soovivad lühikese ajaga valmistada endale ja oma perele midagi tõeliselt maitsvat.

Raamatust leiad üle 50 lihtsa retsepti, mis sobivad kokkamiseks igal ajal, kuid on eriti suureks abiks just siis, kui lõuna- ja õhtusöögiideed puuduvad, pikalt köögis kokkamisega tegeleda ei viitsi või soovid viimasel hetkel miskit head valmistada. Ja veel üks hea uudis! Iga inimene armastab omatehtud leiba ja saia. Seetõttu leiate sellest raamatust ka meeldivalt lihtsaid leiva- ja saiaretsepte. Need on minu suured lemmikud!

Valmista näiteks kodust kanakarrit, ühe poti riisi-kanarooga, tummist sealihahautis, ülilihtsat parmesanikala, pannisegadikku lõheda või mõnusat hakklihapada. Kõrvale võid meisterdada kaerasaia, lamesaiu või lihtsat peenleiba ....või siis vali raamatust miskit hoopis muud!

Sellest raamatust leiad:

  • Üle 50 retsepti;
  • Lihtsad retseptid, mis ei nõua palju valmistamisvaeva;
  • Kokaraamatu lõpuosas on 10 mõnusat leiva- ja saiaretsepti;
  • Paljud retseptid kuuluvad kategooriasse: eriti laisa inimese roog;
  • Toidud valmivad lihtsatest komponentidest;
  • Lisaboonusena leiad iga retsepti juurest kasuliku soovituse või nipi;
  • Paljud retseptid on märgistatud tingmärkidega (hea roog soojendamiseks, valmib kuni 6st komponendist, valmistamiseks ei kulu üle 20 minuti, rahakotisõbralik)
  • ja veel mitmeid nippe ja soovitusi kokkamiseks.  

PS! See kokaraamat on suurepärane kink emadepäevaks või siis koolilõpetajale, sõbrale, lähedasele ja muidugi ka endale;)

Kui Sa raamatut veel ostnud ei ole, aga tahad seda teha, siis alljärgnevalt panen kirja, kust minu raamatut leida võib (vajuta raamatupoe nimele, et minna sobivasse veebipoodi):

Rahva Raamat
Apollo
Biblioteek (Tartu Aparaaditehases)
Suur Eesti Raamatuklubi
Raamatukoi raamatukauplus


4 kommentaari :

  1. Küll on isuäratav! Ja pildid on ka sellised "maitsvad". Õnnitlused selle buketi valmimise puhul!

    VastaKustuta
  2. Mulle väga meeldivad sinu avaldatud kokaraamatud. Lihtsad ja ilusad.
    Ning road on maitsvad ja lihtsasti valmistatvad.
    Hetkel sirvin sinu uut kokaraamatut mille laenutasin raamatukogust,aga arvan,et kavatsen selle oma teiste kokaraamatute kõrvale osta.
    Aitäh sulle 🥰

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails