3. veebruar 2023

Teistmoodi vastlakuklid! Vastlacroissant!

Kui Sa kukleid küpsetada ei viitsi või sul ei ole pärmiga kõige paremad suhted, siis see idee on vägagi sobiv. Nimelt tuleb sul poest varuda õhulisi croissant´e, natuke lisandeid ning ühesõnaga on Sul kuklid juba peaaegu valmis. Lõpptulemus on nii õhuline ja võine ning hea ka sellisel juhul, kui tavakuklitele soovid miskit vaheldust. Minule meeldib lisaks vahukoorele lisada täidiseks metspähklivõid, kirsikeedist ja tektuuri andvaid mandlilaaste, mis on eelnevalt pannil röstitud. Kogu see kombo on lihtsalt ülimõnus! Kusjuures pähklivõi hakkab kergelt saia vahel sulama, mis teeb selle vastlamaiuse veelgi paremaks.

Retseptist niipalju, et konkreetseid koguseid ma ei anna, see on pigem üks idee kuklite valmistamiseks. Igaüks saab lisada meelepärase koguse keedist, vahukoort ja muid lisandeid.

 


croissant saiakesi
metspähklivõid
(kirsi)keedist
röstitud mandlilaaste
vahukoort
suhkrut

Peale:
sulatatud šokolaadi
pähklipuru

Lõika saiakestel n-ö saiamütsike ära. Täida saiakesed meelepärase täidistega ning lisa suhkruga vahustatud vahukoor. Tõsta peale ülemine saiamütsike ning nirista kuklid üle sulašokolaadi ja pähklipuruga.


Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails