24. august 2019

Lihtne kalasalat

Vaikselt rändabki suvi sügisele külla ning tegelikult ma ei kurda. Ka sügisel on ju tegelikult oma võlu ja omamoodi sära. September on minu arvates üks eriti maagiline kuu, pakkudes nii kargeid hommikuid, nauditavaid vihmahooge kui ka lugematult hulgal erinevaid sügisande. Enne veel, kui sügisroad end lauale sätivad, tuleb võtta aga viimast suvele omastest ja sobivatest roogadest. Seetõttu sobitub ehk veel suve lõpu soojade ilmadega üks äärmiselt lihtne kalasalat. Ega selle salati puhul pikka juttu olegi. Tuleb vaid komponendid alusele laotada ning kogu taldrikul olevat värskust suitsukala ja kastmega kostitada.


Kogus: kolmele
Valmistamisaeg: 15 minutit

100 g Farfallesid või muud meelepärast pastat
4 suuremat redist
125 g kirsstomateid
150-200 g suitsukala
paar peotäit rohelise salati lehti
ca 3-4 sl meelepärast salatikastet (kasutasin Hellmann´s tšillikastet)
3 sl riivitud parmesani
musta pipart,soola

pisut sidrunist pressitud mahla

Keeda pasta soolaga maitsestatud vees valmis, nõruta ning jahuta. Viiluta redised ning lõika tomatid pooleks. Tükelda suitsukala. Laota salatilehed alusele koos keedetud pasta rediseviilude ja kirsstomatitega. Nirista peale kaste ning tõste seejärel peale suitsukala ja parmesan. Raputa peale pipart, piserda peale pisut sidrunimahla ning serveeri!


Postitus valmis koostöös Hellmann´s Eestiga!
Hellmann´sil on hetkel käimas ka üks kampaania: Mine Selverisse, osta ükskõik milline Hellmann's toode, registreeri end lehel greattasteclub.com (sel lehel ka täpsem info) ja saa eripakkumisi restoranidesse.

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails