23. juuli 2019

Smuutikauss suvemarjadega

Kui hooaeg pakub marju, siis tuleb teha hoidiseid, kooke, magustoite! Ühesõnaga peab marjahooaega oma täies hiilguses nutikalt ära kasutama. Ma ei tea, kui nutikas on smuutikauss, aga võin öelda, et paganama maitsev on see kohe kindlasti. Täidab samal ajal mitu eesmärki - tervislik, toitev ja magus, sobides seega nii hommikusöögiks, vahepalaks kui ka magustoiduks! Eks smuutikausil on oma pisikesi salanippe kuhjaga, kuid peamiseks on kindlasti komponentide eelnev külmutamine. Nii on lõpptulemus kreemjas ja täidlane - selline nagu üks korralik smuutikauss olema peab.
Smuutikausside eriti lõbus osa on muidugi nende kaunistamine, sest see teeb tagasihoidlikust segust tõelise kaunitari! Serveeerides lisa maiusele peale kõike, mida maitsemeeled soovivad. Kõike muidugi arukuse piirides, sest püreestatud marjasegu peab ise ka oma kohalolu näitama! 

Kes huvi tunnevad, siis minu instagrami-lehe profiilil on highlight´ide all olemas ka väike valmistamisjuhend ning sealt leiad kusjuures ka mitme teise toidu valmistamisõpetused pildijadana!



Kogus: 1
Valmistamisaeg: 10 min + marjade külmumisaeg

peotäis mustikaid
väike peotäis punaseid sõstraid
10 maasikat
1 banaan
100 ml kreemjat kookospiima
1 tl mett


Kaunistuseks: banaan, marju, kiivit pisut šokolaaditükke

Pane marjad sügavkülma. Viiluta banaan ning aseta samuti sügavkülma külmuma. Paari tunni pärast pane külmunud komponendid blenderisse, lisa kookospiim ja mesi ning blenderda kõik ühtlaseks. Vajadusel lisa täiendavalt kookospiima, kui segu liiga paks jääb, minul täiendava kookospiima lisamise vajadust ei olnud:) Seejärel vala smuutisegu kaussi ning kaunista!


2 kommentaari :

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails