28. märts 2019

Uudiseid suvepealinnast: Pärnu Restoranide Nädal on taas saabumas! Auhinnamängust ka!


Kevade saabumine tähendab seda, et suvepealinnas toimub taas Pärnu Restoranide Nädal. Seega, märkige endale märkmikku, et 6-14.aprillini olete hõivatud restoranide nädala külastamisega;) Osalevad restoranid pakuvad sel perioodil 2-käigulist lõunasööki hinnaga 10 ja 12 eurot ning 3-käigulist õhtusööki hinnaga 18 ja 22 eurot. Broneerimine on juba alanud, seega soovitan piiluda siia: Pärnu Restoranide Nädal.


Omamoodi tähistab suvepealinnas toimuv restoranide nädal pisikest juubelit, sest maitsev teemaüritus toimub juba viiendat aastat. Päris pikalt on restoranid spetsiaalsel nädalal uudishimulikke külastajaid kõige heaga kostitanud, nii ka sel korral. Tegelikult on sel aastal päris mitu märkimisväärset uudist, mis kindlasti järgemööda mainimist vajavad:

*Pärnu Restoranide Nädalal osaleb sel aastal 29 restorani, mis on suurim osalemisarv läbi aja;
*Osalejate hulgas on ka 4 uustulnukat, mis on oma uksed avanud alles hiljuti (Umberto, Vorstid ja Vahvlid, Pastoraat ja Kirss Toidul)
*Osalevate restoranide hulgas on ka Pärnu ainuke kodurestoran Kirss Toidul, mida soovitan kindlasti lähemalt uudistada;
*Seoses Pärnumaa Maitsete Aastaga on kõikide restoranide pakkumises kasutatud mõnda Pärnumaal kasvanud või valmistatud toorainet!

Kes osalevad? Kõik 29 restorani on Teie ees: Baby Back Ribs & BBQ, Café Grand, Da Vinci, Eagle, Embecke, Hea Maa, Kirss toidul, Kolhethi, Kuu, Lime Lounge, Mon Ami, Mum Café, Noot, Paradiis, Pastoraat, Piparmünt, Postipoiss, Pärnu Jahtklubi restoran, Pärnu Kalamajaka kohvik, Raimond, Rannahotell, Resto Akord, Strand, Tervise Paradiisi a’la carte restoran, Umberto, Villa Ammende, Villa Wesset, Vorstid ja Vahvlid (Vova) ja White Beach Golf.

Sel aastal pildistasin taas antud nädalat tutvustavaid toite ja tuleb tunnistada, et kindlasti kiikan nii mõndagi toidukohta sisse, mis on oma menüü spetsiaalselt selleks nädalaks vägagi vingeks meisterdanud. Loomulikult on põnevaid pakkumisi igaühele ning pakutavate menüüdega saab end kurssi viia Pärnu Restoranide Nädala ametlikul kodulehel: www.parnurestaurantweek.ee Sealsamas saab teha ka broneeringud oma meelispaikadesse!





Nagu igal aastal, siis teemanädala avalöögina toimub taas ka Pärnu peakokkade õhtusöök (5.aprill, 2019), kus kohalikud maitsed toob külastajateni 15 peakokka suvepealinnast. Ürituse üldpeakokk ja maitsete ühendaja on Evari Tšetsin (Umberto). Täpsemalt saab ürituse kohta uurida siit: Peakokkade õhtusöök

AUHINNAMÄNGUST! Sel korral suunan kõik Pärnu Restoranide Nädala auhinnamängust osa võtma minu INSTAGRAMI-lehele. Auhinnana on võimalik võita Villa Wesseti 50eurone kinkekaart, mida võitja  võib kasutada nii restoranide nädalal, kui ka mõnel muul endale meelepärasel ajal. Kõlab ju hästi? Kõik osalema -  minu instagrami leiate siit!

Villa Wesset on üks minu ammuseid lemmikuid, kuhu on mõnus sattuda nii päevasel kui ka õhtusel ajal. Restoranide nädalal on Villa Wesseti pakkumine näiteks selline: 
Lõunamenüü
SINIMEREKARBID langustiini leem, krevett, Tori Siidritalu õunasiider, koriander, tšill, uba
ŠOKOLAAD šokolaadikook, karamell, astelpajusorbee, vaarikas, pähkel

Õhtumenüü
LAMMAS must leib, lambakints, karulauk, sibul, Mätiku talu toorjuust
VUTT metsaseened, grillitud vutt, lõkkekartul, porgand, spargel, veinikaste
GRENADILL toorjuustukook, grenadill, karamell, šokolaad

Kohtumiseni mõnes restoranis;) 


Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails