11. märts 2017

Pärnu toidukohad: Mon Ami!

Ma ei plaaninud seda postitust, kuid juhtus nii, et sattusin Mon Ami restorani hetkel toimuva Pärnu spaanädala raames sealset menüüd maitsma ning olin sellest vaimustusest. Seetõttu ei näe ma ei mitte mingit põhjust, miks mitte seda ka teistega jagada:) Minu rõõmuks on Pärnusse üha enam juurde tekkimas suurepäraseid toidukohti ning pärnakana tutvustan neid julgelt kõva häälega ka teistele! Mon Ami on hubane restoran Pärnu kesklinnas, täpsemalt Kuninga tänaval, mis on end Frost butiikhotelliga paigutanud samasse majja. Paljud Pärnu inimesed ei tea sellest kohast miskit ning kuna restoraniruumid asuvad nö keldrikorrusel, siis tekib paljudel ka pisut kartus uksest sisse astuda ning täpsemalt toidukoha parimaid väärtusi nautida. Astuge aga julgelt sisse, sest sisemuses avanevad Teile stiilsed restoraniruumid, kus vägagi mõnus korraks aeg maha võtta. Tean, et üks minu tuttav sattus sinna näiteks hilissuvisel ajal tänu pisikesest aknast tänavale paistnud koogiletile:)



Niisiis on restoran ise äärmiselt mõnusa interjööriga - meeldivalt nauditav, oleks minu poolt see sõna, mis täpsemaid muljeid edasi annaks. Hubane valgustus ning kaminas praksuv tuli tekitavad kindlasti positiivseid elamusi veelgi juurde. Kuna hetkel on Pärnus käimas spaanädal (õigemini veel vaid täna ja homme), siis sattusin selle nädala raames spetsiaalselt menüüd maitsma. Kõik oli maitsev ning silmaga nauditav, eelroog ja magustoit veel eriti üllatavad...
Mon Ami on hiljuti teinud läbi ka kaadrivahetuse ning eelmise aasta lõpul asus peakoka ametikohta täitma Sten Märtin, kes on eelnevalt oma osavust näidanud näiteks restoranides Pegasus ning restoranis Mais Saaremaal. Koogileti maitsvate hõrgutiste eest hoolitseb aga imelise andega Katrin Nõmm (võimalik, et keegi veel, täpselt ei osa siinkohal kommenteerida:)).

Spaanädala menüü (Mon Ami):

Eelroog:
Soolasiig, vutimuna, lõhenahk; sidrunivaht
Pearoog:
Pardifilee, pastinaagikreem, kirsikaste; marineeritud porgand
Dessert:
Kodujuustu-šokolaaditrühvel, asetelpajujäätis; pähklipralinee

Niisiis, soovitan ma kindlasti Mon Amisse uudistama minna, kas siis väikeseks kohvi-koogitamiseks või siis pisut tugevamaks kehakinnituseks. Kusjuures varsti algab suvepealinnas ka Pärnu Restoranide Nädal (1-9.aprill), millest õigepea ka juttu teen nin Mon Ami on samuti osavõtjate seas.

MON AMI
Kuninga 11, Pärnu
FB:/ Mon Ami

Pildid ütlevad rohkem, kui sõnad:



Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails