15. juuli 2014

Kuhu ma suvepealinnas Pärnus sööma soovitan minna!

Minult küsitakse sageli, et ma soovitaks toidukohti, kuhu Pärnus sööma võiks minna. See juhtub eriti tihti just suvisel ajal. Olen 10 aastat elanud Pärnus ning seetõttu olen kohalikuna end siinsete toidukohtadega kurssi viinud. Minu rõõmuks lisandub viimaste aastatega siia juurde enam üha uusi toidukohti, millest nii mõnigi elab ka külma talve üle. Kuna eile hommikul postitasin just Rannamõisa linnulihablogisse lühikese ülevaate kohtadest, mida Pärnus külastada soovitan, siis lisan selle ka siia.

Ei saa vastu vaielda, et Steffani on ja tõenäoliselt ka jääbki üheks populaarsemaks toidukohaks Pärnus. Aga kui otsite miskit muud, siis minu poolt 11 isiklikku lemmiktoidukohta Pärnus. Pean mainime, et minu viimane väga hea toiduelamus pärineb nädalavahetusest, täpsemalt uuest Hedon SPA restoranist Raimond.. See on rõõm, kui nii teenindus ja toit pakuvad elamuse. Elamuse nii, et pärast seda on veel pikalt-pikalt hea tuju. Restoran Raimondi külastusest mõned pildid ka postituse all.

PS! Toidukohad on välja toodud suvalises järjekorras ning ei ole paremusjärjestus.

1. Lime Lounge (Hommiku 17)
Olgugi, et nimi Lime Lounge annab aimduse kohast, kus märksõnadeks on kokteil ja suupisted, siis tegelikult on olukord postiivselt teistsugune. Toidud on seal väga head (ka roa väljapanekule on olulist rõhku pandud) ning teenindus on samuti alati tasemel. Lisaboonusena on kohviku ees mõnus terrass, mida tasub kindlasti päikeselise ilmaga külastada. Loomulikult leiate joogimenüüst ka erinevad kokteilid, mis maitsevad väga hästi.
Koduleht: www.limelounge.ee

2. Mahedik – kohvik ökogurmaanile (Pühavaimu 20)
Mahedik on hea koht aja mahavõtmiseks ning lihtsalt olemiseks. Lai küpsetistevalik on muidugi lisaboonuseks. Kohviku maja taga olevat terrassi tasub suvisel ajal kindlasti külastada. Mahedik saab lisapunktid väga maitsvate hommikusöökide eest. Proovige kindlasti pardimuna prosciutto crudo ja kohapeal küpsetatud leivaga.
Koduleht: www.mahedik.ee

Mahediku hommikusöök - pardimuna
3. Villa Wesseti restoran (Supeluse 26)
Hiljuti asus restorani tööle uus peakokk, kelle juhtimise all on toidud saavutanud tõeliselt maitsva puudutuse ja apetiitse väljanägemise. Proovige näiteks kanarinda suhkruherneste, röstitud tomati, kartulipüree ja punase veini kastmega. Magustoidu jaoks jätke ka ruumi!
Koduleht: www.wesset.ee

4. Sõõrikukohvik (Pühavaimu 15)
See on tõeline nostalgikoht, milles veendute koheselt, kui selle ukselt sisse astute. Kohvikust leiate tõeliselt maitsvaid ja tuhsuhkruseid sõõrikuid ning ka teisi nostalgiahõngulisi kooke ja pirukaid. Sõõrikukohvik on avatud juba hommikul 7.30, mistõttu on seal hea varajastel ärkajatel tassikest kohvi ja värskeid küpsetisi nautida. Tihtipeale (eriti talvisel ajal) on järjekord uksest välja ning kõigil ootajatel soov üks – maiustada värskelt valminud sõõrikutega.

5. Komfek (Kuninga 24-1)
Kirjeldus kohviku kodulehelt: Kui raamat algab Alice’i sattumisega Imedemaale ja lõpeb tema naasmisega tagasi päris maailma, siis Kohvik Komfek ongi üks päris Imedemaa.
Mõnusa sisekujunduse ja suure välihooviga Komfek on hea paik sõpradega kohtumiseks või siis niisama aja mahavõtmiseks. See on Pärnu ainuke koht, millel on oma muusikamenüü – jah, suvisel ajal saab õhtuti nautida kohvikuhoovis erinevaid esinejaid. Menüüs on kelmikas ning täis üllatusi. Suurt rõhku on pandud erinevatele tassikookidele ning eritäidistega pirukatele.

 Komfek


6. Mama Toni´s Gelato (A H Tammsaare 6/ Pärnu Keskuse I korrus)
Kui Te tahate süüa tõeliselt häid ja kooreseid jäätiseid, gelatosid ning jahutavaid sorbette, siis seadke sammud Mama Toni´s jäätisekohvikusse. Valik on suur ning maitseid igale sööjale. Kindlasti proovige sarapuupähkligelatot, pistaatsiapähkligelatot ning kiivisorbetti!

7. Restoran Raimond (Ranna pst 1)
Suve alguses avatud uues Hedon SPA hotellis asub uustulnuk Pärnu restoranimaastikul – Restoran Raimond. Juba ammu põnevust tekitanud uue koha menüü on meeldivalt lühike ja lööv. Võib öelda, et see on restoran, mida Pärnu hädasti vajas. Teenindus kiiduväärt ning toidud sama maitsvad. Võib julgelt öelda, et toidud on nii väljanägemise, kui ka maitse poolest samm ees Pärnu enamikest kohtadest. Juba ammu vajas Pärnu sellist kohta, kuhu head õhtusööki ning veini nautima minna. Suvisel ajal on eriti mõnus istuda suurel terrassil!
Koduleht: www.restoranraimond.ee

 Lihtsalt oivaline magustoit Raimondis - Šokolaad.

8. Pärnu Kalamajaka kohvik (Suur-Sepa 18)
Tegemist on Pärnu esimese kalakohvikuga, misa avati selle aasta suve alguses. Turu hoones asuv kalakohvik on seotud sealsamas asuva Kalamajakaga, mistõttu on pakutav kala toorainena värske. Toidud on ausad ning maitsvad. Kui turuhoone juures näete terrassi, kus euroalustest valmistatud lauad, siis oletegi jõudnud Kalamajaka kohvikusse!
Koduleht: www.kalamajakas.ee

6. Piccadilly veinikohvik (Pühavaimu 15)
Seal saab nautida suurepäraseid veine ning kohapeal valmistatud küpsetisi, tummiseid trühvleid (kindlasti proovige!), kooke, torte. Ka toidumenüü on olemas ning tervislikuma noodiga. Pakutakse ka kofeiinivaba kohvi, valikuna saab tavalise piima asendada mandli- või riisipiimaga!
Koduleht: www.wine.kohvila.com

Piccadilly veinikohviku veiniriiul

 10. Ahoy (Kuninga 34)
Sushi-sõpradele ka miskit. Pärnusse on tekkinud mitmeid sushi-kohti. Kuhu minna? Mina soovitan omalt poolt kesklinnas asuvat Ahoy-sushit. Sushimeistri käe alla valminud ampsud on tõeliselt head ning maitsvad.. Täpselt sellised, nagu peab. Suvisel ajal on võimalik istuda ka päikesepaistelisel väliterrassil.
Koduleht: www.ahoy.ee

11. Fookus (Kuninga 1)
Fookuses on märksõnadeks kolm sõna – Kahvel/Peeker/Bass. Tegemist on teistsuguse kohaga – päeval suurepärane einestamiskoht ning õhtusel ajal mõnus ajaveetmiskoht koos muusikaga. Nädalavahetusel esinejad (sel ajal sissepääs tasuline). Head kokteilid (ka alkoholivabad) ja põnev menüü, mida kõike saab muuhulgas nautida ka sisehoovi ehitatud terrassil. Fookuse ruumid on suured (keskmise Pärnu toidukohaga võrreldes) ning seetõttu on hea ka suuremal seltskonnal seal olla.

Sellised olidki minu 11 lemmiktoidukohta Pärnus.

Nagu eelnevalt postituse alguses mainisin, siis üks minu viimase aja toiduelamusi pärineb äsja avatud Hedon SPA esimesel korrusel asuvast restoranist Raimond. Minu jaoks on äärmiselt oluline, et lisaks toidule oleks ka teenindus hea.Ühe näitena võin tuua ühe hiljuti külastatud koha, kus tekkis tunne, nagu ettekandja oleks 2 minutit tagasi rannast saabunud: jalas tennised, seelik pigem nagu väga lühike tuunika ning juuksed tuulest sasitud.... Raimondis seda ei ole, stiililt Valgreliku väljanägemise/riietusega teenindajad on äärmiselt hoolitsevad ning pakutavast menüüst igati teadlikud. Minu plusspunktid lähevad kindlasti meesteenindajate riietusele - beežikas triiksärk ja traksidega viigipüksid sobivad nii hästi Pärnu päikeselisse sooja suveõhtusse. Menüü on meeldivalt lühike, rõhku on pandud kohalikule toorainele ja hooajalisusele. Maitsed on nii head, et nii mõnigi komponent jääb mõtteisse kummitama.

Õhtu algab vahulise peakoka tervitusega ning lõppeb tapvalt hea šokolaadise magustoiduga. Sinna vahele jäävad veel nii mõnedki suurepärased maitseelamused....

 Hapukas astelpajuvaht - peakoka tervitus
 Värskendav kurgisorbett Raimondis

41 kommentaari :

  1. Huvitav valik asjatundja poolt

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma heameelega sooviks ka kõigi teiste soovitusi ja mõtteid kuulda:)

      Kustuta
  2. Super! Nüüd tean veel toidukohti, kuhu minna. Kuigi varsti aasta juba Pärnakas, siis toidukohtade pealt olen suht võhik :)

    VastaKustuta
  3. Kui võtate Raimondis klaasi veini, siis võtke juustuvalikuga liud kõrvale ... see on hästi koostatud, tõsiselt hästi :)

    VastaKustuta
  4. Villa Wessetis pettusin, aga käisin seal ka maikuus ehk on nüüd asjad teisiti , kui kokk uus. Aga Caesari salat oli seal kaugel heast, kana nii ära kuivatatud ja maitsetu kraam.Lasteprael sama teema kanafilee kuiv ja friikad liiga palju küpsetatud. Enam ei julge minna.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma olen ka ise varem Villa Wessetis pettunud. Viimased korrad olen aga meeldivalt üllatunud olnud.)

      Kustuta
  5. Isegi tihti olukorra ees, kus tuttavad küsivad sama küsimus. Stefani fenomensit ei saa kahjuks ära, ju ei ole seda "usku" - lihtsalt kõik on nii konserväädika maiguga, mis tapab kõik maitsed. Olgugi, et suvel oleks ju võimalik ka värsket kasutada aga ikka on konserv paprika, konserv kurk, konserv sibul jne.
    Hedonis pettusin kõvasti, kohe väga kõvasti. Esiteks seetõttu, et esimesel korral menüüd lugedes oli tõsine pettumus, et peakokk oli menüü maha viksinud Pärnu ainsalt tõeliselt restoranilt Ammende Villa, isegi sõnastus on mitmel roal sama. Kui peakokkale antakse võimalus midagi ise luua, siis loogu, aga ärgu mingu võõraste sulgedega ehtima. Ühesõnaga oli minule menüüsse kirjutatud, et klient on rumal. Aga olen Ammende Villa klient olnud juba aastaid, ikka 2-3x püüan aastas läbi minna ja pettuma ei pea kunagi. Teenindus on kohati olnud niru aga toit on ülimaitsev, võrratult väljapandud ja näha, et tehtud südame ja hingega ning on omalooming. Seetõttu erineski Hedonis pakkutu selle poolest, et kui pole asja ise väljamõelnud, siis pole selles seda miskit. Lisaks oli Hedonis veel taldrik juba külm ning ka toit täitsa leige kui lauda toodi. Seega Hedonil on selles mõttes arenguruumi. Uus tore koht on ka uuestiavatud Kurgo Villa, kuigi võtsime seal ainult kerged snäksid, siis jättis seegi hea tunde, püüame minna ka põhiroogi sööma, kui linnas rahvast vähemaks jääb.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mulle endale kahjuks Ammende ei meeldi. Paaril korral olen viimase aasta jooksul käinud ning pettunud.

      Loomulikult on uustulnukatel arenguruumi ning võimalik liikuda nii positiivses, kui ka negatiivses suunas. Hetkel loodan siiralt, et Raimond on ikka sinna positiivsema poole suunas liikumas, igastahes on minu jaoks meeldiv algus tehtud:)

      Kurgo Villa Piparmündis olen käinud 2 korda ning kahjuks rahule ei jäänud. Teenindus oli nii ja naa ning tundub, et teenindajad ei teadnud lauda toodud roogadest kahjuks miskit. Veiniklaasid olid valed ning kulunud jne... Samas jällegi uustulnuk ning kindlasti külastan seda rahulikumal ajal veelgi. Maha kohta ei kanna kindlasti, kuid hetkel kahjuks jäi minu isiklikust edetabelist välja:)

      Kustuta
    2. Mina olen eelnevaga 110% nõus. Ootasin ka väga uue koha , Raimondi, avamist. Oli kuidagi suur ootus ja tõotas tulla väärt koht. Aga nagu alati ootused ja tegelikkus tihti kokku ei lähe. Meilgi olid taldrikud külmad ja toit samuti. Eriti häiriv oli see, et taldriku serv oli puhtaks tehtud justkui „tatist märja näpuga“. Avamisel häiris peakokka habe, justkui igasse suutäiesse oleks juba ette üks krussis karv sissekirjutatud. No ei sobi need asjad kokku! Nüüd veel seda mahaviksimist lugedes, no ma ei tea. Kala hommikusest püügist (Raimond) vs Kohaliku kalamehe hommikune püük (Ammende) – kokkasid ongi kahte tüüpi- ühed teevad teiste järgi, teised teevad ise. Ma eelistan alati teist ja Ammende on alati kindel valik-aasta aastalt aina parem. Hea üllatus oli Kalamajaka kalarestoran, koht natuke kaheldav aga toit mõnus. Supelsaksad- mittepärnakale kindlasti hea valik aga kohalikule- ei taha 3a sama menüüd süüa. Komfek oli ka väga kihvt- mõnus ja magus.

      Kustuta
    3. Mulle ka Ammende Villa meeldib! Käime ka 2-3x aastas ja ei ole kunagi pidanud pettuma. Ka teenindus on meil olnud väga hea ja asjatundlik.
      Raimondis käisin just hiljuti. Eelroog ja magustoidud olid väga head, põhiroas pettusin. Liha sain mediumi asemel well done. Ja selliseid oli meil lauas lausa neli taldrikut. Ehkki minu oma oli küps, oli ta siiski mahlane. Oleks tahtnud roosamat, aga sõin ära, abikaasa saatis aga oma taldriku kööki tagasi. Uus liha oli tal siiski parem ja üldmulje sellega siiski tõusis. Peab aga ütlema, et Ammendede veiseliha on tehtud paremini.

      Kustuta
    4. See nimetus "kala hommikusest püügist" või muud taolist on tegelikult paljude toidukohtade menüüs. Ka Pärnus leiab lisaks neile kahele kohale veel kohvikuid-restorane, kes sellist nimetust kasutavad:)

      Raimondi uus peakokk töötaski varasemalt Ammendest ning seetõttu võib kindlasti mingil määral menüü veidi seotud olla.

      Kalamajakas on jah tore ning sinna leian kindlasti tee tihti. Seest on iseenesest see koht ok, väljas istudes väga vaimustunud ei ole. Toidud on aga head:)

      Kustuta
    5. Liinu - kusjuure, ma pean ütlema, et Ammende veiseliha oli mull üks halvemaid kogemusi üldse. Ka minu abikaasa, kes veiseliha alati tellib, oli väga nördinud. Liha oli taldrikul tuues täielikult toores, ebameeldivalt vintske ning maitsetu. Soovitud medium-küpsusastmest oli asi väga kaugel. Järgmisel korral oli meie peakoka tervitusena toodud üllatuseks kuivatatud köögiviljad, kaunistuseks kuivatatud puulehed, mis oli täiesti mullased.....

      Kustuta
  6. Mul samamoodi väga halb kogemus Raimondist, teenindajad tundusid sellised pead laiali otsas ja nt eelroogades unustati üks komponent - spargel - ära, kui me selle välja tõime siis toodi eraldi kausikeses, neli poolikut spargli tükki, ei vabandust ega midagi. Üldpilt- väga suur pettumus !

    VastaKustuta
  7. Kena ülevaade, suuremas osas täiesti nõus ka. Isiklikult mulle ei sümpatiseeri Fookuse kohvik ja ei saa koha populaarsusest aru. Raimondis pole ise veel jõudnud käia, kuid piltide põhjal häirib, et kõik toidud näivad mingil kujul erinevat värvi vahtu sisaldavat. Uus kalakohvik on väga aus koht ja Sõõriku sõõrikud vist Eesti parimad, samuti ka nende vastlakuklid. Endale meeldib veel Aleksandri pubi ja Supelsaksad.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Eks iga koha suhtes ole eriarvamusi, need eelpool välja toodud kohad on lihtsalt minupoolsed soovitused, kus olen kogenud hääd:) Aga Raimondi külastamiseks läheb mul juba uuel nädalal ning loodetavasti olen sama meeldivalt üllatunud, nagu eelmiselgi korral:)

      Kustuta
    2. Fookuses käisime pühapäeval. Linna peal olen veel kuulnud, et sel aastal ei tasu minna. Esmaspäeval külastasime Rannahotelli restorani ja sealsele toidule pole midagi ette heita, läheks veel, Fookuse valguses oli suisa tunne, et jääme nüüd sinna käima, et mitte pettuda :) Aga täna võtsime siiski Lime Lounge'i ette ja sellest on siiani nägu naerul, isegi mu 3ne ütles, et emme vaata, kui ilus toit mul on. Ühesõnaga toit hea, serveering niiii ilus ja teenindus korrektne ja sõbralik. Ühtlasi sai täna ära proovitud ka Mama Tony's Gelato 4 maitset, millest vaid üks sai heakskiidu, samas ühtegi Sinu soovitatut müügil polnud. Ei teagi, miski jäi nagu puudu, et hinda õigustada, aga võib-olla oli ka lihtalt asi suvevalikus ja sorbeesõbrad me erilised pole. Lähipäevil käime kindlasti veel Raimondis ja Komfekis :) Kairit

      Kustuta
  8. Tere-tere,

    Seda lehte olen juba varasemalt külastanud ning kindlasti soovin edu, jõudu ja jaksu sellega:)

    Minult on peale selle postituse avaldamist küsitud ka Supelsakste kohta. Minu jaoks on nad jäänud veidi peatuma, seda just menüü osas. Menüü pole korralikult aastaid muutunud ning seetõttu on see minule, kui kohalikule juba igavaks muutunud. Ausalt öeldes on nurinaid kuulda olnud ka neilt, kes Pärnus ei ela. Loomulikult ei vaidle ma vastu, et Supelsaksad on suurepärase interjööriga koht, kuhu mõnus ikka sisse astuda ja lihtsalt nautida, aga menüü ei tekita soovi miskit toekamat tellida. Kõik on proovitud ning tahaks miskit uut. Seetõttu, kui tuleks menüüs uuendusi, siis olen kindel, et Supelsaksad astuvad minu edetabelisse taas sisse.

    VastaKustuta
  9. Marju (tassike) soovitused olen eelmisel aastal läbi lugenud. Lähen uurin kohe teist ka;) Aitäh...

    VastaKustuta
  10. hiljutisel Pärnus käigul sattusime Kaubamajaka DaVincisse...võtsime jäätist, kohvi ja kreembrüleed. Olid kõik väga maitsvad ja teenindus oli ka väga meeldiv. Soovitan!

    VastaKustuta
  11. Ma ei läheks siinsete piltide ja muljete põhjal üldse kuskile sööma, vaid kokkaksin ise kodus. Toiduelamuse saamiseks võtan ette kord aastas toidureisi mõnda maailmakuulsasse kohta välismaal ja sellest mulle ka piisab. Ausalt öeldes ei suuda ma ühestki Eesti toidukohast saadud maitseelamust võrrelda Prantsusmaalt, Itaaliast või Rootsist saadud maitseelamustega. Nii et arenguruumi on siin kõigil.

    VastaKustuta
  12. Tore postitus! Mainid siin Mahediku hommikusööke, aga oleks huvi minna sellisele ehtsale hotelli buffet-hommikusöögile Pärnus(ilma ööbimiseta). Kas oskad midagi soovitada? Terviseparadiisis ja Strandis on liiga tavaline.
    A.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oi, kahjuks ei oska ma selles osas sõna võtta, Täna aga oli just jutuks, et Ammendes pidi ööbijatele olema väga mõnus hommikusöök:)

      Kustuta
    2. Hiljuti ööbisin Rannahotellis ja Estonias. Rannahotelli hommikusöök oli ikka väga kesine. Estonia oma üllatas. Valik oli palju suurem ja toit ka maitsvam, aga midagi erilist seal muidugi ei ole. Kui sa ütled, et Strandi hommikusöök on liiga tavaline, siis ma ei kujuta ette Pärnus kohta, kus parem võiks olla. Iseenesest nõus, et Strandis ei ole ka midagi erilist. Aga võib-olla siis tõesti selles hotellis, kus Raimond on? Või ehk Villa Wesset? Kuigi ma ei ole kummaski ööbinud. Nn suuremad ja tuttavamad kohad olen vist kõik "ära proovinud", ja mingit hommikusöögiimet sealt ei leia.

      Kustuta
    3. Täna just külastasin Raimondit ning tuli jutuks Hedon Spa hotelli hommikusöök. LIsaks traditsioonilisele toidule, pidid pakutama veel Cava´t ja maasikaid:)

      Kustuta
  13. Valed veiniklaasid, olematu teenindus ja puudulik interjöör iseloomustas ka Papli kohvikus, aga söögid olid head, parimad, mida mul on õnnestunud Pärnus saada. Ragne, kui sa selle välise kõrvale jätad, siis kas söök valmistas ka pettumuse Piparmündis?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Minule kahjuks valmistasid mõlemal korral söögid kerge pettumuse. Koha oli hea ja ausalt öeldes selle üle ei nurise üldse. Suurima pettumuse valmistas aga pardifilee ja kammkarbid. Samuti oli lapse supp tulisoolane. Magustoidud keskmised, aga ei miskit ohoo-efekti tekitavat kahjuks.

      Kustuta
  14. Käisime eile Fookuses siis ära ja nagu üks tuttav tabavalt ütles, olime seal fookusest täitsa väljas :) Algas kõik juba sellest, et nii mossis ja torssis teenindajaid pole ammu näinud. Eelrooga ootasime 45 minutit ja siis saabus see lauda koos põhiroogadega, aga hea, et saabus, sest vein jäi vaatamata vahepealsele meeldetuletamisele lauda üldse saabumata. Eelroog oli suupistevalik, millest osa lubatut oli puudu. Põhiroaks veis, siga ja part, kõik üleküpsetatud ja sitked. Veis, mida sooviti toore kuni meediumina oli nii ära kuivatatud, et hirmus. Magustoitudega ei julgenud enam eksperimenteerida. Kokku võttis see meelelahutus 3 h, teenindada oli kuni 4 laudkonda. Kahju, et nii halb kogemus, lohutuseks olen kuulnud, et pidigi väga vahetusest sõltuma, aga hetkel uuesti proovima küll ei julge minna. Lähipäevil saab kindlasti veel mõni soovitatud koht ära proovitud. Kairit

    VastaKustuta
  15. Fookuses käisime pühapäeval. Esmaspäeval külastasime Rannahotelli restorani ja sealsele toidule pole midagi ette heita. Täna käisime Lime Lounge'is ja nägu siiani naerul, kõik oli hea - toit, selle serveerimine, teenindus. Ära sai proovitud ka Mama Tony's Gelato, aga selle erilisusest ei saanud aru, 4st maitsest 1 oli ehk selline, et võib veel võtta, aga kas just sellise hinnaga. Muidugi ühtegi Sinu poolt soovitatut müügil polnud. Lähipäevil saab kindlasti ka Raimondis ja Komfekis käidud. Mahedikus on varasematel aastate käidud, valdavalt on olnud kõik otsas :) Kairit

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Minagi käisin just hiljuti Lime Lounge´s lõunatamas ning pean taas kiidusõnu jagama. Kuigi on suvine aeg ja teenindustase kahjuks Pärnus kõvasti langeb, siis seal toimib kõik suurepäraselt. Teenindus on väga meeldiv, toidud nii väljanägemiselt kui ka maitselt väga head:)

      Kustuta
  16. Nii vahva oleks, kui sel aastal seda nimekirja täiendada viitsiksid. Uusi kohti ju ka tekkinud ja tore arvamusi kuulda :)

    Anni.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Uusi kohti on tekkinud ning veel tekkimas;) Suve alul avab oma ukse päris mitu toidukohta, mis kindlasti võivad külastajate lemmikuks saada. Ma kindlasti püüan jagada muljeid;)

      Kustuta
  17. Üks tasemel uus söögikoht on Pärnusse peatselt lisandumas. Frost hotelli kodulehel vihje olemas: http://frosthotel.ee/restoran-parnus/

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Sellised vihjed on alati väga teretulnud:) Kuna minult küsiti 2015 aasta suveooaja alguses niipalju Pärnu toidukohtade kohta (see aasta jäi minu lemmikkohtade top tegemata), siis plaanin sel aastal taas oma lemmikud siin blogis reastada. Ootan põnevusega, milline on Frost Hotelli restorani tase ja maitsenaudingud:)

      Kustuta
  18. Tekkis küsimus, et kas keegi on veetnud meeldivat õhtut Pärnus restoran NOOT menüüd nautides? Kui jah, siis millised emotsioonid tekkisid :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mina külastasin seda kohta eelmise suve lõpul. Siis, kui see restoran oli veel õige vähe avatud. Kahjuks esimesed muljed ja maitseelamused nii võimsad ei olnud. Samas on mul plaanis sinna lähiajal kindlasti uuesti minna:)

      Kustuta
  19. Pärnus nüüd veel üks uus söögikoht juures
    https://www.facebook.com/restoranmonami/
    Kuninga tänaval. Samas majas mis Frost Hotell.
    Anneli

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere Anneli - Ja tean:) Mulle tundub et sel hooajal on üldse mitmeid paljulubavaid toidukohti Pärnus varsti avamisel.
      Mon Ami on mul juba nimekirjas külastamiseks;)

      Kustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails