25. jaanuar 2014

Mee-sojakastmega broilerikintsuliha

Selle retsepti tegin ma linnulihablogi tarbeks. Valmis see juhuslikult, kui olin pärast pikalt Tallinnas viibimist lõpuks Pärnu jõudnud. Külmkapp oli tühi, kotis aga eelnevalt poest ostetud broilerikintsuliha - niisiis tegin kodus leiduvatest ainetest kiirelt süüa. Möödunud nädala ajapuuduse tõttu, olen seda toitu aga juba korduvalt teinud. Niimoodi valmistatud broilerikintsud ongi tegelikult sobiv toit siis, kui on kiire või lihtsalt ei soovi köögis kaua pliidi taga aega veeta. Kõrvale olen tavaliselt teinud mõne kerge salati või munanuudleid.



700 g broilerikintsuliha kondita/nahata
soola

Kaste:
2 sl sojakastet

4 sl sidrunimahl
2 tl toorjuustu (küüslauguga)

2 tl mett
1 sl majoneesi


Pane kõik kastme koostisosad kaussi ning mikserda kiiresti ühtlaseks. Kuumuta pannil õli. Maitsesta kintsulihaviilud kergelt soolaga ning prae pannil ühelt poolt paar minutit või seni, kuni alumine pool on kuldpruun. Keera ümber ning määri küpsenud pind kokku kastmega. Küpseta teiselt poolt samuti paar minutit ehk seni, kuni liha on ilusti küpsenud. Paku koheselt.

2 kommentaari :

  1. Ma ei tea, mis selles retseptis kokku ei sobi, aga lõpptulemus oli päris rõve :( Muidu head retseptid, aga see kastmekombo ajas iiveldama...

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tervitus! Kas kõik komponendid läksid õigesti? Miskit ei ei asendanud muu komponendiga?

      Kustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails