2. veebruar 2011

Lõpuks ometi: Toidublogijad teevad kohviku!!

Nii lõpuks asi ongi nii,et kümme tublit ja agarat toidublogijat teevad Solarise keskuses kohviku. Jah, seda küll hetkel kaheks päevaks, kuid sellegipoolest ootame kõiki uudistama ja maitsma toidublogijate vamistatud toite sel nädalavahetusel. Pop-up kohvik "Blogi" on lahti 5-6.veebruar, alates kella 12.00st ja just-täpselt niikaua, kuni küpsetisi jätkub.


Projekti eestvedajaks on MTÜ Maitseklubi ning ettevalmistused pop-kohviku jaoks said aluse juba detsembrikuus. Ideeks on veidikenegi siit internetist välja tulla ning oma lemmiktoite ka teistega jagada. Kohapeal abistab Carmen Catering ning kogu projekti abistab Dansukker.

Niisiis: 5 toidublogijat ühel päeval ning samapalju blogijaid järgmisel päeval. Täpsemalt on kohvikus tegutsemas:

5.02.2011:

6.02.2011:
Elis Elis Köögis;
Priit
Profa köögipool;
Katrin Harilik pliiats;
Kätrin Kätrini kokkamispäevik;
...ja mina

Lisaks tehti antud ürituse raames igast blogijast ka väike tutvustav lõik koos videoretseptiga. Teen kooki, täpsemalt kohupiima-vaniljekooki...soovitan! Minu kahekordse filmimise (esimesel korral kadus minu võttepäev jäljetult filmilindilt) tulemus on alljärgnev:




Kohtumiseni!!

13 kommentaari :

  1. Ragne, sa oled ikka uskumatult tubli, et jõuad nii palju korraga!

    VastaKustuta
  2. Vaatamata ümbertegemisele on väga armas videolõik hästi tublist kokkajast! Tegemisi-toimetamisi sul ikka tõesti jagub.

    VastaKustuta
  3. Sellest esimesest kaduma läinud versioonist oli vist abi ka, sest 2. korral närvi nagu sees ei olnudki :)

    Väga lahe video, ülimaitsev retsept ja põnev kohvikuprojekt - kindlasti tulen pühapäeval vaatama ja nosima! :)

    VastaKustuta
  4. Sa näed väga hea välja ja on ikka aru saada, et pole esimest korda kaamera ees ;) Väga lahe üritus!

    VastaKustuta
  5. Sellised armsad kiidusõnad teevad ikka südame soojaks.

    Kusjuures nüüd kui tutvustavat videot vaatan, siis selgus, et unustasin öelda oma tegeliku töökoha:D...., aga eks ikka ole ju nii, et räägid rohkem sellest, mis südamelähedasem:)

    VastaKustuta
  6. Avastasin just (nii u 4 h tagasi) Sinu blogi...ja muudkui loen ja loen ja aeg läheb ja suu jookseb vett :) ja näpud sügelevad ning tahaks kööki joosta. Abikaasa juba küsis,et "mis sa sealt netist leidsid, kas õnne valemi?", kui ma juba u 25ndat korda vaikselt õhkasin või "jei" hüüdsin, mõnda supermõnusat retsepti lugedes! Ja see kohvikuprojekt on supertore mõte ja kindlasti kujuneb ülimenukaks, järgmisena siis palun sama projekt Tartus ette võtta!aitäh, mõnusa lugemise eest ja palju jaksu!

    VastaKustuta
  7. Mis mul muud öelda on, et kui Tere Tulemast blogisse:) Loodetavasti leiad siit endale sobivaid retsepte ja ideid, mida valmistades teisi üllatada:)

    VastaKustuta
  8. Käisin täna Solarises toidublogijaid uudistamas ja võtsin Ragne kooki koju kaasa - supermaitsev, kõik on tasakaalus ja hõrk! Suured tänud, et sellise ettevõtmise tegite, kindlasti võiks korrata!

    VastaKustuta
  9. Toidublogijate kohvikut võiks korrata! Järgmine kord saab äkki rohkem soolaseid ampse ka? :)
    Kõik oli seekord maitsev, aitäh, aga Profa sibula-tomati pirukas pühapäeval võitis südame lõplikult :)

    VastaKustuta
  10. Tore, kui kook maitses, ise ei saanudki omatehtud kooki mekkida:(

    Prafa soolane pirukas oli tänane hitt - ikkagi soolane ja ausa maitsega. Väga lahe, et räägitakse juba järgmisest korrast:) aga jah, kui tõesti järgmine kord tuleb, siis peaks ikka rohkem soolasesse panustama;)

    VastaKustuta
  11. Olen sinu blogi kasutaja juba üle aasta (vist tuleb äkki juba 2 aastat) ja tahtsin pühapäeval väga sinu tehtut kooki maitsta aga kui kohale jõudsin oli juba sinu hõrgutis kahjuks otsas. Kas on lootust, et kordate veel sellist üritust:)

    VastaKustuta
  12. Siiamaani mõtlen, et näe oleks võinud ju rohkem küpsetada.

    Sellest üritusest on emotsioonid ikka veel laes. Kas veel sellist üritust toimub, seda kindlalt lubada ei julge, kuid ise osaleksin seal kohe kindlasti:)

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails