23. oktoober 2009

Kokkama retseptid mujal

Alljärgnevalt saab ülevaate minu ilmunud retseptikatsetustest ning retseptidest mujal väljaannetes/raamatutes. Panen selle teema kokkama-blogi parempoolsesse tulpa, kohe Auhinnaliste teema ülesse:) Nii võib vaikselt sellel silma peal hoida, sest võin lubada, et jõulude ajal täieneb see kindlasti, loodetavasti veel varemgi...

Retseptikatsetused (lk 16; 54) toiduajakirjale Oma Maitse (november, 2008), koos minu väikese tutvustusega lk 7.
Testitud retseptideks: sibulamarinaadis steik ja õunakook rummirosinate ja riisihelvestega.

Retsepikatsetus (lk 54) ajakirjale Toit&Trend (jõulud 2008). Testitud retsept: toekas oasupp.

Väike artikkel kokkamisest ja blogist Nami-nami Juulikuu2009 uudiskirjas (lk 7) ning retsept Eton Mess kama ja maasikatega.

Värskelt ilmunud Koduleivaraamatust võib lugeda minu leivaretsepte: Köömne-juustuleib, Leib seente ja suitsulihaga, Kaneeline õunaleib ning leivapuding (retseptid lehekülgedel 161; 163; 166; 190).

Minu sulest ilmus Oktoobrikuu (2009) Anne&Stiil värskes numbris retsept Piparmündise puudutusega šokolaadijook.

Artikkel minu blogist ja kokkamistest Pärnu Postimehes (31.10.2009; lk.11). Lisaks avaldati paar minu lemmikretseptii: Hommiku juustusarvekesed, Jäätis Domino küpsistega, Juustukook.

Seoses Kodukokk2009 võistlusega minuga väike intervjuu Novembrikuu 2009 Omamaitses (lk 65).

Pärnu Postimehes (19.12.2009) lisaks artiklile, mõningad minu jõuluretseptide soovitused: Lihtsusest pakatav peekoni-juustustruudel, Justkui šokolaadine kakaokook, Piparkoogine Kirju koer.

Põhjanaabrite soomlaste Kymppi kliendilehes (detsember2009) ilmus minu magusate mandlite retsept.

Jaanuar2010 Anne&Stiilis võib lugeda minu ja näitleja Marilyn Jurmani kooskokkamisest (lk 72-25). Avaldatud retseptid: Kodutehtud või röstitud köömnetega, Sõir päikesekuivatatud tomatite ja oliividega, Sõir röstitud küüslaugu ja peterselliga, Meat pie, Kodutehtud jäätis šokolaadiküpsiste ja Vana Tallinna kreemlikööri täidisega.

Lihavõttepühade retsepte Pärnu Postimehes (3.04.2010) - Porgandilisandiga oranžikirev munavõie, Peidetud munaga pikk poiss, Pasha.

Pühaderetseptid Õhtulehes (3.04.2010) - Erilise maitsega lihtne keeks, Halvaatrühvlid (lisaks mitmed linnulihablogi retseptid)

5 kommentaari :

  1. Tubli tüdruk :) Ja mulle väga meeldib see pilt kokkavast Sinust.

    VastaKustuta
  2. Kui Te peaksite kunagi avama oma restorani(ma vähemalt ei tea teil seda veel oleks), siis ma tulen sinna kindlasti :)
    Täiesti super!

    VastaKustuta
  3. Jätan meelde Diana, võid mu kutsega arvestada..... juhul kui kunagi peaks kohvik tulema:)

    VastaKustuta
  4. Tere! Ma ei leia kuskilt Teie retsepti, mis on ilmunud kas Õhtulehes või Pärnu Postimehes, kus oli juttu küpsetamist mitte vajavatest kookidest. Kook ise oli kohpiimapasta ja valge ning piimašokolaadi baasil tehtud. Aga tahaks täpseid koguseid. Kuidas leida seda kooki siit blogist?

    VastaKustuta
  5. Olen selle rubriigi kuidaig unarusse jätnud. Aga siis kui väljas on tüüpiline vihmane ning sombune sügisilm, teen endale tassike piparmünditeed ning lisan siia juurde mõningad viited:) Antud koogi retsept ilmus Õhtulees, mille retsepti näeb siit: http://ohtuleht.ee/index.aspx?id=388215&q=ragne+v%C3%A4rk . Antud retsepti on mugandatud siin blogis olevast valge Šokolaadi koogi retseptist, mis asub siin: http://kokkama.blogspot.com/2009/02/valge-sokolaadi-kook.html

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails